Pollacco Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Burgmaniaków! Jesli jestescie z okolic Gorzowa Wilekopolskiego i chcecie uczestniczyc w imprezie motocyklowej na ktorej bede wystepowal to serdecznie zapraszam. Parada zbiera sie o 12 a startuje o 13.30. Sam koncert w Deszcznie odbedzie sie o godzinie 18. http://motospot.info...w-wlkp-deszczno Mam nadzieje ze do zobaczenia! ps. wlasnie wrocilem z motocyklowego objazdu Nowej Zelandii na Suzuki Gladius! Spodziewajcie sie niedlugo relacji w postaci filmu. Piekna wycieczke sobie zrobilem:) pozdrawiam, Pollacco!
ARTURRO 73 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dlaczego nas nie zabierasz-ja też ( może i inni koledzy i koleżanki) chętnie dołączył bym , do Twego grona globrtoterów Nowej Zelandii. Suzuki to Suzuki -może być Gladius. Troszke mało męski motocykl, ale za to bardzo poręczne ,zrywny ,wdzięczny i niezawodny. Ja się czuje na nim jak na rowerze (czyli jest bardzo zwinny i zgrabny i wszędobylski-miasto,korki i ciasne ulice to jego żywiół.) Niska masa ,niskie siedzisko to atut dla osób chcących twardo stąpac po ziemi.) Ja jestem na TAK. Taki wyjazd to super wyprawa ,więc jeżeli będą jeszcze podobne wyjazdy bardzo prosze o info. Każdy z nas (pewnie ) pracuje, więc raz na rok ,świnke skarbonke czas rozbić ,lub nie co odchudzić- czyli gdzieś wijechać. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi