dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam, szukam w Wawie możliwości zakupu kamizelki Spidi Neck DPS, czarnej, siateczkowej... Macie może jakieś namiary lub wskazówki? THX
JuStA Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Bigu o to Ci chodzi: http://www.sklep.motoszklarnia.pl/ochraniacz-karkukamizelka-neck-dps-airbag-tex-vest-p-854.html
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No właśnie nie miałem jej w ręku i nie wiem czy są dwie w różnych kolorach, czy jedna z odpinanymi "odblaskami"... Ja preferuję czarną, odblaskowa raczej nie wchodzi w grę ... PS. Patrzę na osoby czytające ten wątek ... Szczecin też może być ...
JuStA Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jak chcesz mogę się dowiedziec w Motoszklarni bo oni mają spidi, a że ekipe znam to powiedza co i jak.
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No właśnie na dniach będę w Motoszklarni ... Tam już Mariusz dzwonił ...
JuStA Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No to co ja się będe wychylać przed szereg Mogę tylko powiedzieć, żeby dali dobry rabat
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 DUżE RABATY to nigdy nie mówię NIE
JuStA Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To podjadę jutro do chłopaków i pogadam. A że pewnie kamizelki nie rozchodza się jak świeże bułeczki to bedą pamiętać komu dać dobry rabat
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W Markach mają tylko w kolorze NEO... więc odpada. Czarną w PL będzie ciężko znaleźć na stock'u.
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jak specjalnie masz nie daleko to dzięki... Jak daleko, to odpuść... I tak tam się pojawię . Edit: Aaaa, neo, to dzięki JuStA, neo odpada, bo kierowcy puszek reagują za nerwowo i heblują mi przed nosem... A po drugie nie pasuje do BlackMaxa ... Zoltek to było oki ... Chociaż może czas na starość pomyśleć o bezpieczeństwie ?
JuStA Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja mieszkam w Markach I tak muszę podjechać zamówić pokrowiec na TMaxa. Ok, nie ma problemu. To jak się zdecydujesz i dojrzejesz do NEO to daj znać
Rekomendowane odpowiedzi