Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o junaku m16

Skoro to nie skuter to przenoszę do O.T.

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem coś al`a chopper ? Chyba pomyliłeś fora.

motor-44.804.crop.920.560.jpg

Opublikowano

Potwierdzam nie pasuje tu.Dodam że znajomy miał i się pozbył jeszcze na gwarancji. Chińczyk całą gębą taka jakość i wykonanie.Kupił Kawasaki.

Opublikowano

chinol, miałem podobnego choppera 2 godziny jazdy pół dnia skręcania,to się odkręciło to się urwało ale silniczek jakoś chodził

• Sympatycy
Opublikowano

A ja właśnie wpłaciłem zadatek na Junaka. Odbiór w przyszłym tygodniu.

Tmax już stary się zrobił, boję się, że coś się zacznie psuć stąd ta decyzja o zakupie nówki sztuki.

Opublikowano

Grzesiu, skoro polecasz, to ja chyba też sprzedam 530- kę i przesiądę się na bezawaryjnego Junaka ;)...

Opublikowano

To rozumiem, że teraz będzie Tajna Sekta Junaka :)

• Administrator
Opublikowano

Grzesiu, kiedyś zakładało się takie owiewki do moto...

owiewka-mz-etz-150-250-251-3759064093.jpg

Jak doposażysz swojego "Junaka" w takie cudo to będzie prawie jak... maxi ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Już pracuję nad nową "stopką" TajnaSektaJunaka, to jest to !!

Edit: A na maxi już ja go przerobię :)

Opublikowano

Oooooo, miałem podobną w CeZecie :) ... Przy sprzedaży ją odkręciłem i udało mi się ją sprzedać solo za tyle ile całe i jeżdżące moto, dobre, nie?

Ale moja "wypaśna" była... czerwona z czarnymi pasami :D ... i lusterka oraz kierunki miała od jakiegoś fiacika...

Edit: Już wiem, o czym będę marzył jako prezent pod choinkę ;) ... Bo kask bella jeszcze gdzieś mam... i to taki "z epoki"... obtoczony w czarnym tłuczniu (ostrych kamyczkach jak to wtedy było w modzie) ...

• Klubowicze
Opublikowano

Przychodzi taki czas (wiek), że chopper i spokojna jazda promenadą przy plaży oraz lekki wiatr we włosach jest najodpowiedniejszym sposobem spędzania czasu :-)

dlatego też przymierzam się do zmian - skuter idzie na alle....droga :-)))

Rozmyśliłem się, nie zmieniam.

• Klubowicze
Opublikowano

Macie rację. Nawt próbowałem zamówić w Polmozbycie, ale zapisy na ten rok się skończyły. Grzesiu ty to jednak szczęściarz jesteś, udało Ci się załapać jeszcze tym roku.

Opublikowano

Wiesiu podobno w trzecim kwartale mają rzucić odrzuty z eksportu do USA może w tedy się załapiesz.

• Sympatycy
Opublikowano

Nawt próbowałem zamówić w Polmozbycie, ale zapisy na ten rok się skończyły. Grzesiu ty to jednak szczęściarz jesteś, udało Ci się załapać jeszcze tym roku.

Wrzonu - mają jeszcze dwie sztuki w Bomisie w Wesołej. Co prawda bez lusterek ale są. Jednego biorę dla siebe.

• Klubowicze
Opublikowano

Udało mi się zamówić na lipiec w Pewexie. Co prawda wyjdzie trochę drożej ale wersja ekspportowa.

Opublikowano

Czyli dodatkowe chromy i lepsze opony ;) ?

• Administrator
Opublikowano

Udało mi się zamówić na lipiec w Pewexie.

A Bony masz? Podobno jeszcze przyjmują...

• Klubowicze
Opublikowano

Nie twarda waluta, a opony to eksportowe Cormorany.

Opublikowano

Pełne ZAZDRO :notworthy: ...

Opublikowano

Podobno ostatnie sztuki widziane były w Polmozbycie. Trudno nie mam talonu, ani nie wpisałem się do komitetu kolejkowego, więc obejdę się bez wymarzonego polskiego harleja dziurawd...nsona :(.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie ma lekko, odbiór dopiero 1 kwietnia 2016.