radzio34 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Co sadzicie o junaku m16 Skoro to nie skuter to przenoszę do O.T.
Lucjan73 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 A to nie jest przypadkiem coś al`a chopper ? Chyba pomyliłeś fora.
jarro2000 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Potwierdzam nie pasuje tu.Dodam że znajomy miał i się pozbył jeszcze na gwarancji. Chińczyk całą gębą taka jakość i wykonanie.Kupił Kawasaki.
77gienek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 chinol, miałem podobnego choppera 2 godziny jazdy pół dnia skręcania,to się odkręciło to się urwało ale silniczek jakoś chodził
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A ja właśnie wpłaciłem zadatek na Junaka. Odbiór w przyszłym tygodniu. Tmax już stary się zrobił, boję się, że coś się zacznie psuć stąd ta decyzja o zakupie nówki sztuki.
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Grzesiu, skoro polecasz, to ja chyba też sprzedam 530- kę i przesiądę się na bezawaryjnego Junaka ...
JuStA Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To rozumiem, że teraz będzie Tajna Sekta Junaka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Grzesiu, kiedyś zakładało się takie owiewki do moto... Jak doposażysz swojego "Junaka" w takie cudo to będzie prawie jak... maxi
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Już pracuję nad nową "stopką" TajnaSektaJunaka, to jest to !! Edit: A na maxi już ja go przerobię
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Oooooo, miałem podobną w CeZecie ... Przy sprzedaży ją odkręciłem i udało mi się ją sprzedać solo za tyle ile całe i jeżdżące moto, dobre, nie? Ale moja "wypaśna" była... czerwona z czarnymi pasami ... i lusterka oraz kierunki miała od jakiegoś fiacika... Edit: Już wiem, o czym będę marzył jako prezent pod choinkę ... Bo kask bella jeszcze gdzieś mam... i to taki "z epoki"... obtoczony w czarnym tłuczniu (ostrych kamyczkach jak to wtedy było w modzie) ...
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Przychodzi taki czas (wiek), że chopper i spokojna jazda promenadą przy plaży oraz lekki wiatr we włosach jest najodpowiedniejszym sposobem spędzania czasu :-) dlatego też przymierzam się do zmian - skuter idzie na alle....droga :-))) Rozmyśliłem się, nie zmieniam.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Macie rację. Nawt próbowałem zamówić w Polmozbycie, ale zapisy na ten rok się skończyły. Grzesiu ty to jednak szczęściarz jesteś, udało Ci się załapać jeszcze tym roku.
Lucjan73 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wiesiu podobno w trzecim kwartale mają rzucić odrzuty z eksportu do USA może w tedy się załapiesz.
Sympatycy irasko Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nawt próbowałem zamówić w Polmozbycie, ale zapisy na ten rok się skończyły. Grzesiu ty to jednak szczęściarz jesteś, udało Ci się załapać jeszcze tym roku. Wrzonu - mają jeszcze dwie sztuki w Bomisie w Wesołej. Co prawda bez lusterek ale są. Jednego biorę dla siebe.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udało mi się zamówić na lipiec w Pewexie. Co prawda wyjdzie trochę drożej ale wersja ekspportowa.
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czyli dodatkowe chromy i lepsze opony ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udało mi się zamówić na lipiec w Pewexie. A Bony masz? Podobno jeszcze przyjmują...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie twarda waluta, a opony to eksportowe Cormorany.
Geni Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Podobno ostatnie sztuki widziane były w Polmozbycie. Trudno nie mam talonu, ani nie wpisałem się do komitetu kolejkowego, więc obejdę się bez wymarzonego polskiego harleja dziurawd...nsona .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie ma lekko, odbiór dopiero 1 kwietnia 2016.
Rekomendowane odpowiedzi