jaro_4setka Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Kto z posiadaczy suzuki chciałby wziąć udział w takim szkoleniu? http://www.suzuki-moto.pl/moto_szkola_2015.html , ja zastanawiam sie nad zapisaniem,ale samemu nudno
Sympatycy zdun13m Opublikowano 31 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2015 Dzięki Jaro za info. Z chęcią wybiorę się w Łodzi. Może mnie przyjmą z moją Hudziną.
jaro_4setka Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 Wydaje mi się, że odeślą Cię z kwitkiem, tam jest napisane dla posiadaczy suzuki... Ale jak chcesz mogę Ci pożyczyć swoje nalepki,może się uda :-)
Mateo28 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jaro a jaki koszt takiego szkolenia??
jaro_4setka Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nie mam pojęcia, trzeba by było zadzwonić i się zapytać, nie wiem, dlaczego,ale cały czas myślałem, że to darmowe,póki nie zadałeś pytania...
Mateo28 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Spoko dziś w godzinach porannych zadzwonię i dowiem się. Jak nie drogo to z chęcią się z Tobą się tam wybiorę:-D
Rekomendowane odpowiedzi