Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Moto Show Poznań 10 -12 kwietnia 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś z Was wybiera się na tą imprezę swoim moto ? ( lub też puszeczką albo ciuchcią )

Może jakieś spotkanko w sobotę ?

Wiem ,że kilka osób z działu "młodzików" czyli 125-tek zastanawia się na wybraniem na tą imprezę.

http://www.motorshow.pl/pl/

http://moto.pl/MotoPL/0,125167.html

Pozdrowienia

• Klubowicze
Opublikowano

Sorry za OT, ale temat - wymieniony w linku, dotyczy tylko regionu zachodniopomorskiego. Ja się wybieram z Warszawy, ale 12 kwietnia biegnę 8 Poznań Półmaraton. Jak skończę i się ogarnę i będę miał na to jeszcze siłę to się wybiorę. Pewnie około godz. 13-14 nie wcześniej. Idzie ktoś w tych godzinach ?

Opublikowano

Zainteresowanie tą imprezą jak widać praktycznie zerowe.

Odpuszczam sobie co będę tak sam snuł się po pustej hali.

Opublikowano

Ja jak pogoda dopisze to na 2oo się wybiorę.

Opublikowano

Dzisiaj dostałem mail'a od Yamahy:

SPOTKAJMY SIĘ NA MOTORSHOW POZNAŃ

Tegoroczna edycja targów Motorshow Poznań, która zaczyna się już dziś, będzie wyjątkowa! Yamaha Motor Polska oficjalnie włącza się w poznańskie targi, wystawiając nie jedno, ale aż dwa stoiska. Jedno z nich jest dedykowane miłośnikom jednośladów, a drugie skierowane do kierowców samochodowych posiadających wyłącznie prawo jazdy kategorii B.

Więcej informacji na stronie Yamahy

Wygląda na to, że Yamaha ma zamiar się do tych targów przyłożyć.

Opublikowano

Pozwoliłem sobie odwiedzić Poznań. Dla mnie, przepyszna impreza. :clapping:

Przymierzyłem się do wielu motocykli (nie mam na co dzień takiej okazji).

PICT0171.JPG

Opublikowano

No to napiszcie, co straciłem nie jadąc tam, tylko gdzie indziej...

Opublikowano

Trudno tak napisać bo nie wiem czego oczekujesz po takiej imprezie?? A na kwieciste opisy silić się nie będę. Ja miałem okazję, pierwszy raz, być na takiej (motoryzacyjnej) wystawie. Widziałem sporo na żywo bo gazeta i internet to nie oddaje tego. Możliwość przymiarki do Aprili, Victory czy Hondy to jest coś. O samochodach nie wspomnę bo mnie to nie jara. Myślę, że trzeba, choć raz w roku, na czymś takim być. Temat "skuterowy" już za mną, wiec szukałem czegoś dla siebie. Były nowe Hondy i skorzystałem z okazji. Teraz szukam możliwości na jazdę. Może kiedyś.

PICT0180.JPG

PICT0179.JPG

Ślicznie to wyglądało i może kiedyś coś takiego zakupię.

PICT0036.JPG

Ogólnie, było tego sporo. Mnie się podobało.

Opublikowano

Potwierdzam impreza była przednia. Jak dla mnie najlepiej BMW się zaprezentowało

Tapnięte z TabPro