mowso Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 V-stromem jeździłem 7 lat no i uważam ze jest to najwygodniejszy i najbardziej uniwersalny motocykl na rynku Ciezko go czymś zastąpić Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
mowso Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 Odgrzebując trochę mój stary temat - Teresa prawdopodobnie idzie do ludzi więc będę szukał SW-T 600 tego nowszego prawdopodobnie, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie I jeszcze - dlaczego jednocylindrówka czyli np x10 500ka nie nadaje się na dalsze wyjazdy ?
Nurider Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 A kto twierdzi, że jednocylindrówką tylko wokół komina? Właśnie 400 Majesty i Xciting 400 wróciły z Czarnogóry. Były też Burgman 650 i Tmax 530. Dwucylindrowki wiozły tylko jeźdźców a monocylki jeszcze plecaki . Żadnych problemów. Ciekawe było to, że tak różne skutery w chorwackich górach paliły niemal identycznie.
mowso Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Chwalę się - no więc oficjalnie w garażu zagościł Burgman 400
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Patrząc na Twój pierwszy wpis w tym wątku - spełnia większość wymogów, ale umęczysz się na dłuższych zagranicznych wyjazdach. Za mało mocy, zbyt wiotki na winklach, malutkie kółka, przeglądy co 6kkm.
mowso Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dałem sobie spokój z uniwersalnością na razie - chce pojeździć sezon, dwa lokalnie do pracy i na jakieś w miarę niedalekie wyjazdy i zobaczyć co się będzie działo. Jak mi się spodoba skuterowanie to wtedy poszukam czegoś większego, jak nie to wrócę do motocykli A na ten dalszy wyjazd raz w roku pewnie wypożyczę gdzieś motocykl i już Taniej wyjdzie niż trzymanie mastodonta w garażu i korzystanie z niego raz/dwa w roku
Rekomendowane odpowiedzi