Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2015 T-max zatankowany. Aparat i statyw zapakowany. Zaczynam wagary !!! PS. Tylko coś ciemno się zrobiło, "zaćmiło"
JuStA Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Czekam na wiosenne fotki Zazdroszczę Ci tych wagarów
Tatko Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 To i ja uciekam ze szkoły jak wagary to wagary. Pozdrawiam.
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2015 Wagary zakończone, nawinięte 220 km, trochę mnie przewiało ale banan jest T-max podczas zaćmienia słońca A to już na wagarach, wiosny nie znalazłem No i byłem u Orłów
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 To było świętowanie wyśmigany nawet odpoczywał w pięknych okolicznościach przyrody. No proszę
Sobier Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Mówiąc szczerze to ja w poszukiwaniu tylko 120km nakręciłem. Jutro kolejne poszukiwania . Wagary zaliczone.
Klubowicze DaniL Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 Ja za to wczoraj pożegnałem zimę
Sympatycy orzeł Opublikowano 20 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2015 Wagary zakończone, nawinięte 220 km, trochę mnie przewiało ale banan jest T-max podczas zaćmienia słońca A to już na wagarach, wiosny nie znalazłem No i byłem u Orłów Grzesiu gdzie ty znalazłeś moją Ojcowizna ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2015 Trzeba lecieć na zachód, następnie skręcić na południowy zachód i jak będziesz miał pod sobą gniazdo bocianów to ostro w prawo i kierujesz się na olszynę, mijasz olszynę i będziesz miał las i tam 3 gniazdo od lewej to Twoja ojcowizna
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 Grzesiu, polece tam w 2 dzien astronomicznej i 1 dzien kalendarzowej wiosny, bo ci cholercia pozazdroscilem i dzieki za szczegolowe objasnienie trasy.
Skrystos Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Ja jutro biorę plecaczka i jedziemy tez nakręcić z 200 km trzeba przewietrzyć dobrze 125tkę na pożegnanie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Marca 2015 Administrator Opublikowano 22 Marca 2015 Aż przyjemnie oko nacieszyć , kiedy człowiek ma przymusowy odpoczynek od 2oo No a ta fota z wyluzowanym >ukrytym jeźdźcem< mnie powaliła Piękna żółć karoserii, piękna czerń kolektorów
Geni Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 A ja wczoraj też jeździłem i Marzannę utopiłem (razem z całą zgrają lokalnych motocyklistów). Szczerze mówiąc ździwił mnie prawie kompletny brak maxi skuterów na miejscu, bo przecież jedno Piaggio wiosny nie czyni.
Rekomendowane odpowiedzi