jaro_4setka Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Ubieram się i idę do garażu, pierwsza jazda przede mną, zobaczę jak to będzie z tymi biegami... ;-)
CZARO Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 nawet policjant z plakatu zdziwiony że Jaro przyjechał motocyklem a nie skuterem
jaro_4setka Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Opublikowano 8 Marca 2015 Pierwsze kilometry za mną,trochę męcząca jest ta zmiana biegów,trzeba będzie przyzwyczaic sie,ale wyboje bez porównania
szczepanj23 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Ja dzisiaj też pierwsze 50 km nakulałem
Klubowicze MAKI Opublikowano 8 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2015 nawet policjant z plakatu zdziwiony że Jaro przyjechał motocyklem a nie skuterem CZARO ! Jarek jeżdził też motocyklem tylko że maxiskuterem . Ogarnij się ! Bo Ja żyć długo nie będę -helou ! Taki duży motomaniak a takie babole strzela- Ajajaj . Tak na poważnie to nie denerwujta mnie , bo ja od 3 dni leżę i z kur...ą grypą walczę , a wy mi takie zdjęcia wstawiacie . No normalnie żal w d...ę ściska ! Zazdraszczam
CZARO Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 CZARO ! Jarek jeżdził też motocyklem tylko że maxiskuterem . Ogarnij się ! Bo Ja żyć długo nie będę -helou ! Taki duży motomaniak a takie babole strzela- Ajajaj . Maki ja użyłem skrótu myślowego ,każdy kumaty wie o co chodzi w tym Ty również dla nie kumatych objaśnienie skrótów : -motocykl- ,,buda motocykla ,zmiana biegów manual skuter - buda skutera zmiana biegów automat odnoszę te skróty do ostatnio ujeżdżanych sprzętów przez Jara (bo przecież mógłby być skuter manual np. Polska OSA ) ps. I wiem że wszystko co ma pojemność powyżej 50cm3 według przepisów jest motocyklem mówimy o jednośladach oczywiście wyjaśniłem skróty nie podałem definicji to tak żeby była jasność
Klubowicze MAKI Opublikowano 8 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2015 Nooo ! teraz to jesteś goość !! !OK
CZARO Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 teraz jak tak patrzę, to po sprzętach od razu widać że poruszają się nimi forumowicze burgmanii hehehe
Mateo28 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Maki nie chcę martwić, ale ja mało tego ze tydzień temu w niedziele ganialem to i wczoraj chyba ze 100km machnalem:) co prawda podjezdzajac autem pod garaż gdzie parkuje burka z radia dopadła mnie straszna wieść o pierwszych ofiarach w tym sezonie motocyklowym. Motocykliczny kolega z augustowskich stron miał czołowego dzwona pod smolnikami w wyniku którego jego wraz z plecakiem Pan powołał do siebie:( [*] [*] ponadto pogoda wręcz rozpieszczała i zachęcała do latania na 2oo:)
jaro_4setka Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Opublikowano 20 Marca 2015 dzisiaj przedmuchałem cylinderki :0
Klubowicze Doktorek Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 Zazdroszczę Wam, ze już sezon zaczeliście zaraz idę do garażu naprawiać Zacną, może w kwietniu nią wyjadę z garażu, pozrawiam i życzę miłych wrazeń z przejechanych pierwszych kilometrów w tym sezonie
Gość Bartheez5 Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Doktorek jak byś mniej stękał na forum , a więcej w garażu posiedział przy Zacnej , zapewne już byś sezon rozpoczął ..... Co by ci kwiecień 2016-ty nie wyszedł z takim podejściem P.s. kolejne 60 km nawinięte na 2oo dorzucam dziś od siebie
jaro_4setka Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Opublikowano 21 Marca 2015 Rafał musimy któregoś dnia spotkać się gdzieś po drodze...
CZARO Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 ja w tym sezonie około 700km zrobione mam a tutaj po umyciu z błotka
CZARO Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 ciągnąc temat dalej to moja ,,pierwsza jazda'' - a było to tak : tak się zaczęło potem było tak no i doszliśmy do końca smak bezcenny pozdro
jaro_4setka Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 Wiesz że Unia Europejska jest przeciwna takiemu wędzeniu...ale olać to, ważne, że dobre :-)
czaro69 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Czaro, narobiłeś mi smaka, super to wygląda i pewnie bardzo dobrze smakuje...pozdro
CZARO Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Jaro , ja mam wywalone na unie niech jedzą swoje chemiczne gó..o . ja mam swojskie mięsko bez zbędnych dodatków i miło czas spędzony Czarek smak bezcenny ,w sklepie tego nie uświadczysz polecam każdemu kto ma okazje..
Rekomendowane odpowiedzi