Jerry_R Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 A pomyslec, ze jeszcze w 2014 widzialem taki zaparkowany przy przychodni... Pokazywalem synowi jak eksponat..! (zdjecie z netu) SIMSON DUO PICCOLO DUO
ortos Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mam C1, mam MP3...więc wypadałoby mieć C1+
dr.big Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Biorąc po uwagę to, jak bardzo BMW poszło w "awaryjność po przeminięciu gwarancji" , to nie za bardzo się tym pojazdem "przejmuję"... Centralne podzespoły będą pewnie robione na Tajwanie, dostarczane w kontenerach do Berlina i tu składane do kupy. A wszystko otrzyma, przepełniony mitem, dumny napis: made in germany- BMW ... To oczywiście moje prywatne zdanie, ale coraz częściej słyszę je też od innych. Podobnie było z C650GT i C600Sport... Po info o ich produkcji należały u mnie do grona skuterów "must have", ale od czasu zapoznania się ze zdaniem pierwszych użytkowników oraz szczegółami, orbitują gdzieś w nirwanie ... BMW i owszem, ale już nie te teraźniejsze. "Chińska rąbanka" nie inspiruje mnie do rozsupłania mieszka ponad miarę ...
chawison Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Różne są opinie o skuterach BMW, jedne lepsze drugie gorsze... wydaje mi się, że tak poważny koncern jak BMW nie może pozwolić sobie na awaryjność skuterów w przyszłości jeżeli rzeczywiście taka awaryjność jest w c650gt/c600sport ... Niesamowitym skuterem jest C Evoluton tylko cena jest według mnie bardzo wygórowana ... pozdrawiam chawison
Jerry_R Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Obserwuje rozne wyroby z roznych branz, ktorych produkcje przeniesiono z EU do Chin. Zazwyczaj na poczatku drastyczny spadek jakosci, ktory jednak z czasem zmniejsza sie mocno.
Rekomendowane odpowiedzi