Rzelu Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 W filmie występuje motorynka, WSK i ... ten trzeci.
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No wiec jaki to film? Nawet @Rzelu nic nie podpowiedzial. Harley albo motor... No coz w ramach swiatecznej pauzy obejrzalem fajne filmidlo z watkiem ktory moze i nas dotyczyc i dorzucam w formie swiatecznej zagadki...
Rzelu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Skoro 2 zdjęcia i podpowiedzi było za mało uznałem że nikt nie jest zainteresowany. Moja zagadka to "Opowieść Harleya".
cwmarta Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ja tu zaglądam ale jestem taka słaba w te klocki filmowe ze prócz gołsrajdera to nic nie kojarzę ..
Miazga82 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Cisza w temacie to ja coś wrzucę:
Mikołaj Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie wiem, za trudno. Dam cos prostszego w miedzyczasie
Gość maxell Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Cisza w temacie to ja coś wrzucę: "Tron: Dziedzictwo" i Ducati Sport Classic 1000
Akar_Zaephyr Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nie ma chętnych to pozwolę sobie wrzucić kolejną zagadkę: Nie powinna sprawić problemu Mnie się łezka zakręciła na samo wspomnienie, ach te lata 90-te w Polsce...
Akar_Zaephyr Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Niestety, nie Poczekam jeszcze gdzieś do obiadu i jeśli nikt nie zgadnie, podam odpowiedź by nie wstrzymywać zabawy EDIT: PS: Nie chciałem namieszać, a powinienem wspomnieć że to nie film tylko serial. Przepraszać... EDIT 2: Nikt nie odgadł, żeby więc nie przedłużać zabawy - serial to "Street Hawk", znany nad Wisłą jako "Uliczny jastrząb" (w późniejszej odsłonie "Jastrząb ulicy"). Serial z lato 80-tych, u nas emitowany w Polsacie na początku 90-tych. Dziś już troszkę trąci kiczem, ale za dzieciaka sprawiał że gęba się rozdziawiała Oddaję pałeczkę komuś kto chce zadać kolejną zagadkę.
Klubowicze DaniL Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2015 To może teraz ja. Jakiś czas temu przerzucając programy w TV natrafiłem na kanale TVP Kultura na scenę „typowo motocyklową”: Scena trwa kilkanaście sekund, a film nie jest nawet okołomotocyklowy. Dla podpowiedzi dodam, że film jest prod. USA, z 1941 r.
Klubowicze DaniL Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Brak odpowiedzi to podaję: Obywatel John Doe. Powyższa scena z 28 min. To kto następny?
Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Było, było! Hell Ride. Moja zagadka:
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No i zabawa siadła Może spróbujemy odnowić? Odpowiedź na poprzednią zagadkę to Moto Diabły (Nam Angels) A teraz kolejna ale też niełatwa. Podpowiem że dzieło to powinno chyba znaleźć się w kanonie najgorszych knotów kina. Era VHS, początek lat '90.
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2016 Wątek raczej do usunięcia Z obowiązku odpowiem: Motopsycho, '92r.
Rzelu Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Po prostu coraz mniej nas, pamiętających filmy z wypożyczalni VHS...
Rekomendowane odpowiedzi