Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2015 Pobawimy się? Zasady proste: - zamieszczasz print screen z filmu ( ale nie taki od wujka Google ) w którym moto grają ważna role, - scena powinna zawierać wizerunek głównego bohatera lub być na tyle charakterystyczna żeby umożliwić identyfikacje dzieła, - wskazujesz właściwą odpowiedz, jeżeli taka pada, - szczęśliwy Zwycięzca zamieszcza kolejny fotos i bawimy się dalej, - jeżeli zagadka jest za trudna, to umieszczasz kolejną, łatwiejszą lub oddajesz ten przywilej następnemu chętnemu. No to na początek: Wchodzicie?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2015 specem nie jestem ale to może być Yamaha Drag Star 1100 ? armatury na pierwszy rzut oka są wszystkie takie same podobnie jak sporty.... przynajmniej dla mnie
Gość Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Robert, ogarnij się. Tu nikogo nie interesują motocykle. Pytamy o tytuł filmu. :-)
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2015 sorki fakt nie doczytałem mea culpa.... co do kategorii film to nawet nie próbuję odgadnąć.... mało co oglądam
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2015 The winner is... Geni! :clapping: Wrzucaj następną zagadkę.
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2015 No własnie... za łatwo . Że przypomnę zasadę: - zamieszczasz print screen z filmu ( ale nie taki od wujka Google ) . Bez problemu wujek odnalazł obraz i przypisał do właściwego dzieła za pomocą wbudowanego w niego narzędzia "szukaj tego obrazu". Geni, wysil się trochę, proszę.
Geni Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Kurka wodna. Ok, ale nie mam na tym kompie filmów .
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2015 Nie musisz mieć na kompie tylu filmów. Wystarczy że znajdziesz w sieci, np. na Youtube interesujący Cię film, odtworzysz, puza w wybranym przez Ciebie momencie, print scrin, wklejasz do np. painta żeby dociąć sam fotos, zapisujesz na dysku jako jpeg (tylko w nazwę nie wstawiaj tytułu filmu !) i dalej jak ze wstawianiem zdjęć na forum. Trochę zabawy jest ale blokujesz w ten sposób "wyszukiwanie obrazem" - chyba.
Geni Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Fragment i screen mam: No i dialog: Where you heading? Nowhere special. Come on. I'll take you there.
Rzelu Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Dialog: - Is there something I can do for you? - Well, like what? - Like anything you want.
Rzelu Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Brawo! Takiego "epizodu" się nie zapomina.
Akar_Zaephyr Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 To teraz moja zagadka, aktor znany ale w tym ujęciu może nie będzie aż tak łatwo: Jeśli nikt nie odgagnie dodam małą podpowiedź
Akar_Zaephyr Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Brawo, dokładnie tak Dla ciekawych polecam google i Dodge M4S Honor zadania zagadki oddaję Romanowi
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 Zabawa odrobinę siadła... To może ja w zastępstwie jeszcze coś wrzucę. Trochę nie ostre ale, może dzięki temu, "wujek" nie wyszukuje.
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 Brawo Kolego Pokrojony! Myślałem że będzie trudniej... Pewnie leżysz, niewiele robisz, to wrzucaj następna zagadkę. Tak na marginesie; zdrówka i szybkiego powrotu na 200 ( Ale się qwa zachowałem... sorki, trochę mi wstyd )
Klubowicze DaniL Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 Dzięki Paweł. Jak napisałś leżę (chwilowo), to i wynalazłem coś fajnego: Podpowiem tylko, że motywem przewodnim jest moto
Klubowicze DaniL Opublikowano 3 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2015 Chyba było za trudno, więc kolejny kadr z tego samego filmu: Teraz to już powinno być bardzo łatwo
Rekomendowane odpowiedzi