Skocz do zawartości
Forum Burgmania

rozpoczecie sezonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawid- forum nie umarło, ale czasmi wbrew naszym oczekiwaniom wchodzą w życie sprawy które mają 1 plan.

Jak u mnie komunia córki

Nawet wyjazd na zlot stoi pod znakiem zapytania.

ALE zawsze pisz na forum kiedy się spotykacie.

pozdrawiam

Ciekawe czy grzesiek już coś kupił

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dawid lbn

23

• JACKO

21

• janr

7

• Frankie

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie miło że się ktoś odzywa na forum ,ten rok będę miał w plecy rozbudowa domu , ale sporadycznie jakiś wypadzik myślę że dam rade.DAWID pilnuj chłopaku aby forum nie umarło i pozdrowienia dla wszystkich lewa w górę.

Opublikowano

Moze to przekazanie napedu taki walek nie wiem czy on u Ciebie jest ale w burgach wystepuje i hak lapie luz to cyka jak diesel

Kolego rozwin mysl troszke szerzej jak mozesz!

hak lapie luz to cyka jak diesel- jaki hak???

Opublikowano

pozniej podrzuce Ci link na yt. literowka nie hak tylko jak mialo byc.

Wazne pytanko ma ktos moze na zbyciu i chcial by sprzedac regulator napiecia do an250? Bo mi zadymil i sie najwyrazniej skonczyl...

Opublikowano

ok czekam

Opublikowano

Wiesz co nie wkleje z telefonu linka z yt. Wpisz sobie w wyszukiwanie na yt "burgman diesel sound" i pierwsza pozycja

Ale tez nie jestem pewny co Ci sie tam dzieje dokladnie. A skad Ty jestes moze bys nim podjechal do mnie i cos by sie pokminilo i pomyslalo

Opublikowano

Kolego Dawid bardzo chętnie się z Toba spotkam ale na pewno nie w najbliższych dniach.

Powód:

Yamaha stoi u mechanika coś z obrotami gaśnie(nie trzyma wolnych)-miał zrobić do końca tego tygodnia,czekam.

Co do spotkania jestem bardzo chętny,może w przyszłym tygodniu,zobaczy się.

Ja z Lublina

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie za dobrze mi brzmia te wszystkie objawy no ale okaze sie wszystko. Kodu na nie omylnosc tez nie posiadam ;) moj narazie czeka na regulator i wymiane klockow i zacisku na tył.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany miałem kilka godzin wolnego i wpadłem na otwarcie sezonu do Radecznicy muszę powiedzieć ze byłem zaskoczony na mszy i poświeceniu było ponad 300 maszyn, nie wiem czy był ktoś z naszych , oczka można nacieszyć sprzętami.Pozdrowienia.

Opublikowano

witam

skuter częściowo zrobiony, zbyt duży luz tłok cylinder(dlatego tak cpykało) ,teraz jest niby ok ale będzie jeszcze raz rozbierany dymi z tłumika uszczelniacze zaworów jest teraz z 125cm na 180cm , polatałem troszkę dziś wokół komina(80-100KM) jest siła ,100km moment ale najfajniej się śmiga 80-90-100 km nie ma potrzeby więcej.Na ta chwile jestem zadowolony.Pozdrawiam wszystkich!!!!

Opublikowano

To moze by cos pojezdzil?

Opublikowano

Oj pojeździłem trzy dni 480km,aż du....ko boli!!

Opublikowano

Trzeba bylo mowic to by sie moze jakos w grupie posmigalo ;)

Opublikowano

Kolego Dawid wszystko jest do nadrobienia któryś ładny weekend można polatać, Nałęczów -Kazimierz n.p

Opublikowano

W drodze na kazimierz mamy kostka, ktory zazwyczaj bardzo chetnie na kawke zaprosi ;)

Opublikowano

To super, czekam na moja yamaha no szlak mnie trafia, taka pogoda pojeździć bym.......och...

Opublikowano

To jeszcze nie ogarnieta?

Opublikowano

Jeszcze nie, uszczelniacze zaworow puściły (a były wymieniane,w środę mają być oryginały)i mam nadzieje ze juz wsio na ten sezon.

Opublikowano

Gdzie Ty go wstawiles do naprawy?

Opublikowano

Co tam slychac? Kiedy cos jezdzimy?

Opublikowano

Jutro się zobaczy .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale wczoraj pośmigałem! !!!

Opublikowano

No ja wczoraj pyknalrm okolo 400 km ;) rajd bieżeński ;) Jacko a Ty gdzie latales?

Opublikowano

Nałęczów,Kazimierz i wokół komina .

Opublikowano

Nałęczów,Kazimierz i wokół komina .