mkapilkr Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dawid- forum nie umarło, ale czasmi wbrew naszym oczekiwaniom wchodzą w życie sprawy które mają 1 plan. Jak u mnie komunia córki Nawet wyjazd na zlot stoi pod znakiem zapytania. ALE zawsze pisz na forum kiedy się spotykacie. pozdrawiam Ciekawe czy grzesiek już coś kupił
janr Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Panowie miło że się ktoś odzywa na forum ,ten rok będę miał w plecy rozbudowa domu , ale sporadycznie jakiś wypadzik myślę że dam rade.DAWID pilnuj chłopaku aby forum nie umarło i pozdrowienia dla wszystkich lewa w górę.
JACKO Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Moze to przekazanie napedu taki walek nie wiem czy on u Ciebie jest ale w burgach wystepuje i hak lapie luz to cyka jak diesel Kolego rozwin mysl troszke szerzej jak mozesz! hak lapie luz to cyka jak diesel- jaki hak???
Dawid lbn Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 pozniej podrzuce Ci link na yt. literowka nie hak tylko jak mialo byc. Wazne pytanko ma ktos moze na zbyciu i chcial by sprzedac regulator napiecia do an250? Bo mi zadymil i sie najwyrazniej skonczyl...
Dawid lbn Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wiesz co nie wkleje z telefonu linka z yt. Wpisz sobie w wyszukiwanie na yt "burgman diesel sound" i pierwsza pozycja Ale tez nie jestem pewny co Ci sie tam dzieje dokladnie. A skad Ty jestes moze bys nim podjechal do mnie i cos by sie pokminilo i pomyslalo
JACKO Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Kolego Dawid bardzo chętnie się z Toba spotkam ale na pewno nie w najbliższych dniach. Powód: Yamaha stoi u mechanika coś z obrotami gaśnie(nie trzyma wolnych)-miał zrobić do końca tego tygodnia,czekam. Co do spotkania jestem bardzo chętny,może w przyszłym tygodniu,zobaczy się. Ja z Lublina Pozdrawiam
Dawid lbn Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie za dobrze mi brzmia te wszystkie objawy no ale okaze sie wszystko. Kodu na nie omylnosc tez nie posiadam moj narazie czeka na regulator i wymiane klockow i zacisku na tył.
janr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pany miałem kilka godzin wolnego i wpadłem na otwarcie sezonu do Radecznicy muszę powiedzieć ze byłem zaskoczony na mszy i poświeceniu było ponad 300 maszyn, nie wiem czy był ktoś z naszych , oczka można nacieszyć sprzętami.Pozdrowienia.
JACKO Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 witam skuter częściowo zrobiony, zbyt duży luz tłok cylinder(dlatego tak cpykało) ,teraz jest niby ok ale będzie jeszcze raz rozbierany dymi z tłumika uszczelniacze zaworów jest teraz z 125cm na 180cm , polatałem troszkę dziś wokół komina(80-100KM) jest siła ,100km moment ale najfajniej się śmiga 80-90-100 km nie ma potrzeby więcej.Na ta chwile jestem zadowolony.Pozdrawiam wszystkich!!!!
JACKO Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Oj pojeździłem trzy dni 480km,aż du....ko boli!!
Dawid lbn Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Trzeba bylo mowic to by sie moze jakos w grupie posmigalo
JACKO Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Kolego Dawid wszystko jest do nadrobienia któryś ładny weekend można polatać, Nałęczów -Kazimierz n.p
Dawid lbn Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 W drodze na kazimierz mamy kostka, ktory zazwyczaj bardzo chetnie na kawke zaprosi
JACKO Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 To super, czekam na moja yamaha no szlak mnie trafia, taka pogoda pojeździć bym.......och...
JACKO Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Jeszcze nie, uszczelniacze zaworow puściły (a były wymieniane,w środę mają być oryginały)i mam nadzieje ze juz wsio na ten sezon.
Dawid lbn Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 Gdzie Ty go wstawiles do naprawy?
Dawid lbn Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Opublikowano 16 Maja 2015 Co tam slychac? Kiedy cos jezdzimy?
Dawid lbn Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Opublikowano 31 Maja 2015 No ja wczoraj pyknalrm okolo 400 km rajd bieżeński Jacko a Ty gdzie latales?
Rekomendowane odpowiedzi