Julo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Heniek, wszystko masz napisane. Zbieramy się na Mc. Donald's w Zgierzu o godz: 9:00.
JAKUBKO Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Czytaj dwa posty wyżej piątek 9.00 Mc Donald Zgierz.
heniekburgman250 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Do zobaczenia:) witam dzięki za odpowiedż dlaczego tak póżno o 9 wyjazd ja zapisalem się na wariant 2 pod namiot a jaką ty masz rezerwacje i jle jedzie motorków może zalape się zkimś na domek jak by bylo 1 wolne miejsce i jestem za starą trasą
Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2015 To my dołączymy do was w Łęczycy
krzysiu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Propozycja Trasa 72 przez Poddębice Uniejów do Konina a następnie 25 do Bydgoszczy Co wy na to? Przykład: 7:30 Skierniewice 8:00 Brzeziny orlen 8:45 Manufaktura 9:00 Aleksandrów Łódzki 9:30 Poddębice Uniejów, Turek, Konin, Ślesin, Strzelno, Inowrocław, Bydgoszcz, Koronowo i Nowy Jasieniec
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Też dobrze a nawet lepiej.
Julo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Krzysiu, trasa jest o.k., tylko kilka osób wie, że o 9 spotykamy się w zgierzu. Więc niech miejsce zbiórki pozostanie bez zmian, a trasę sobie dobierzemy. Żeby nie kołować w głowach.
jurczas Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 A macie już kogoś do wożenia w niedzielę rano do dmuchania bo Asi tym razem nie będzie:-)
krzysiu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 To tylko propozycja, poczekamy do wieczora może jeszcze ktoś doda coś od siebie i plan sam się ułoży.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 Julo a kto jeszcze z nami jedzie bo chyba nikt więcej Jakubko pojechał dzisiaj.A jak byśmy jechali trasą zaproponowaną przez Krzyśka to po co Volvom i mnie kulać się do Zgierza.
Julo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 No dobra możemy się w Aleksie spotkać, tylko heniekburgman jest umówiony w Zgierzu i pewnie będzie czekał. Trzeba by go poinformowac, a z tym moze byc slabo bo chyba nie czyta poczty.
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Po wstępnych ustaleniach z naszym KLUBOWICZEM oznajmiam Spotykamy się w Zgierzu o godz 9 rano następnie lecimy autostradą do Torunia(to zajmie nam tylko godz) Z Torunia do miejsca docelowego,tam przy zimnym browarze będziemy dyskutować dlaczego tak a nie inaczej. Powiadam wam że to ostateczna decyzja nie podlegająca żadnej dyskusji i zmianą. W drodze powrotnej możemy jechać według uznania. Wszystkie roszczenia proszę kierować do naszego KLUBOWICZA.
Klubowicze Marzena Opublikowano 4 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 My o godzinie ósmej jesteśmy umówieni z Wasylem72. Z Poddębic lecimy na godzinkę 9.00 do Zgierza.
heniekburgman250 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 witam wlaśnie czytam jest tyle propozycji autostradą dla mnie będzie za szybko moja 250 ninadąży za wami a bocznymi drogami to jestem w peletonie mój tel gdyby coś 661121998 widomość dla krzysia lecisz ze skierniewic to zatrzymaj się w przeclawiu 15 i polecimy razem albo napisz rano smsa że już startujesz 661 121 998
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Z autostradą mówiłem poważnie A1 jest jeszcze bez płatna . I autostradom można jechać 90 km/h
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dobra 9.00 Zgierz a potem zobaczymy jak ustalimy demokratycznie. W demokracji też ktoś musi rządzić.
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Romciu nie gorączkuj się tak jak Paździoch wróci to jakieś tam fotki wrzuci. :clapping:
Drek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 A Paździoch oddał mi 2 zł Dwa lata czekałem Menda
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2015 To ciekawe od kogo pożyczył by ci oddać.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 8 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2015 Coś Wam za wesoło ja jeszcze się suszę.
Rekomendowane odpowiedzi