sunday Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam Zastanawiam się nad zakupem maxi skutera, do tej pory użytkowałem lekkie motocykle - 125 cm3; szukam osoby, użytkownika takiego sprzętu z którym mógłbym się spotkać, obejrzeć taki skuter, jeżeli byłaby taka możliwość to odbyć jazdę próbną - mogę pokryć jakieś koszta. Po prostu nie miałem styczności ze skuterem o poj. większej niż 50 cm3 Grzesiek
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2015 Spotkać się i pogadać można teraz w zimie w Szałasie w Żorach (w Chudowie od wiosny. ) Z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania. A i doradzimy jak będziesz zainteresowany.
Sympatycy krys70 Opublikowano 6 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Lutego 2015 Spotkać się i pogadać można teraz w zimie w Szałasie w Żorach (w Chudowie od wiosny. ) Z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania. A i doradzimy jak będziesz zainteresowany. Dodam tylko,ze spotkania odbywają się w czwartki od około 18,00 do ostatniego burmaniaka... Wiece info na forum regionu. Pozdrawiam i zapraszam (y)
Zbychu Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Spotkać się też można z grupą małopolską w co drugą środę najczęściej w Myślenicach. Wszelkie informacje na forum regionalnym.
sunday Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzięki wielkie za info; myślę, że skorzystam i pojawie się na takim spotkaniu na śląsku lub w małopolsce, można pogadać, a przy okazji dowiedzieć się czegoś pożytecznego na temat maxi skuterów.
Rekomendowane odpowiedzi