kropkacompl Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam. Od jakiegoś czasu szukam skutera dla siebie i z ogłoszeń widać,że dealerów skuterów jest spora grupka. Jednak opinii na ich temat jest jak na lekarstwo a pojedyncze opinie gdzieś w internecie o treści " rewelacja, super polecam" jakoś mnie nie przekonują. Kupiliście skuter to piszcie w tym temacie pozytywne lub negatywne opinie o dealerach lub osobach sprzedających skutery. ( na większą skalę niż jeden skuter "po dziadku" ) Krótko i na temat. Dane i jak przebiegał proces zakupu oraz czy stan faktyczny pokrywał się z opisem oferty w internecie. Pomoże to takim jak jak przy podjęciu decyzji przed wyjazdem po sprzęt. Co niestety nie raz wiąże się z dość długą trasą. Pozdrawiam. P.s Jeżeli gdzieś jest podobny temat to pewnie przez moje gapiostwo go nie zauważyłem i proszę Administrację o skasowanie tematu.
Skrystos Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja moją 125 kupiłem w motomotion w Warszawie. Skuter jest zgodny z ich opisem, dostałem duży rabat na ciuchy i kask w ich sklepie. Sprzętem zrobiłem już 250km. Póki co jestem bardzo zadowolony zarówno ze skutera jak i z tego jak zostałe, potraktowany przez chłopaków z Połczyńskiej. Przedłużyli mi gwarancje na skuter, chętnie doradzają jak mam jakieś pytania. Bardzo pomocni
Rekomendowane odpowiedzi