Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przyszły weekend ma być pogoda to jedna wycieczka i te 600 można pyknąć. ( ewentualnie trochę mniej i potem Rynia )

Do 1 Maja macie Duuuuuzo czasu. :clapping:

Masz racje 1000 to zrobiłem przez ostatnie trzy tygodnie jeżdżąc tylko po mieście , no jeden wypadzik poza ale to raptem 150 km. Pogoda się poprawia to będzie można pojeździć.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krzytro

12

• Tatko

9

• Jack

7

• Roni

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Cormorany właśnie się wykruszyły, więc na 100% 3 osoby (Jack, Paździoch, Arturro). Czekamy jeszcze na Rafiego, bo zadeklarował się wstępnie - i nie wiem.

Oczywiście chodziło mi o noc z 30.04 na 1.05, ale ... no co, pomarzyć można! :lol1:

• Klubowicze
Opublikowano

Rafi zadeklarował się, że wpisowe zapłaci nawet jeśli nie pojedzie: http://www.forum.burgmania.net/topic/21673-coroczna-pielgrzymka-do-ziemi-swietejczyli-majowka-w-canju-1-9-maja/page__st__40#entry402389

Więc proszę o przyjęcie podróżnych w składzie wyżej podanym + Rafi (razem 4 osoby) na wspólny nocleg 30.04-01.05.

• Klubowicze
Opublikowano

Wiem ,czytałem ,załatwione

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co mam zrobić,pogoda nie rozpieszcza jak się nic nie zmieni będę musiał zrezygnować szkoda zdrowia :question::blush: .

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wiem co mam zrobić,pogoda nie rozpieszcza jak się nic nie zmieni będę musiał zrezygnować szkoda zdrowia :question::blush: .

Pozdrawiam.

nie histeryzuj

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Ello! Jakie plany co do startu z Wawy?

• Klubowicze
Opublikowano

My wylatujemy koło południa.ale to zależy od Grzesia i Andrzeja

• Sympatycy
Opublikowano

Około południa ?

No dobra to spróbuję się nie spieszyć. :photo:

Albo przelecę przez Jurę Krakowsko-Częstochowską.

Albo, albo, no no nie wiem co by tu wymyślić.

Już wiem co po drodze będzie wskazane najbardziej. :inlove:

• Klubowicze
Opublikowano

Spotykamy się u Roniego i dalej lecimy razem

• Sympatycy
Opublikowano

Krzytro, tak jak Ci wczoraj pisałem niestety odpadam. Życzę udanego wyjazdu.

• Klubowicze
Opublikowano

Plan jest taki by wyjechać między 10 a 11. Jedziemy w dwa motocykle ijedną puchą. Po drodze musimy wstąpić na jakąś godzinkę do Krakowa do córuni. Jak się wszczelimy wszyscy z czasem możemy u mnie wypić kawę, siku-pryku i dalej jechać razem. W Krakowie albo polecicie dalej albo posiedzicie gdzieśna kebabie aż zalatwię sprawę. To już wedle uznania i upodobań.

• Sympatycy
Opublikowano

A o której mniej wiecej będą pierwsze osoby na miejscu u Janiny ?

Opublikowano

A Ja nadal nie jestem w temacie co,gdzie i o której i czy w ogóle :question::blush: .

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Andrzeju,zdzwaniamy się rano.Wstępnie startujemy koło południa

• Sympatycy
Opublikowano

Dla jadących dziś na południe Polski.

O godzinie 8.00 temperatura 1 stopień powyżej zera i powoli rośnie. Za oknem piekne słonce i zero wiatru.

Pozdrawiamy z miejscowości Rytro.

• Klubowicze
Opublikowano

Jest ciepło ładnie pięknie i wesoło ale grupa bałkańska żegna się i idzie spać bo jutro ok. 800km. Pozdrawiamy i dobranoc.

• Sympatycy
Opublikowano

My z Edit już po kawce za godzinkę wyjazd w kierunku Tatr.

• Sympatycy
Opublikowano

I już w domku.

Krzytro i Foczka, razem z Edzią dziękujemy za zaproszenie na ten bardzo udany weekend majowy. A wszystkim obecnym na tym spotkaniu ogromne dzięki za pogaduchy i wspaniałą atmosferę.

Nie będę krył że bohaterem naszej drogi powrotnej został Andrzej. Nie jedni nasi koledzy z większymi skuterami mogliby się dużo od niego nauczyć.

Andrzejku, oraz cała grupa z którą dzisiaj wracałem. Jazda w grupie z wami to największa przyjemność. Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Panie, Panowie czekamy na fotki, relację :) :)

Opublikowano

Krzytro,Foczka i ja dziękuję za zaproszenie było po prostu zaje...cie mega super. :clapping:

Wszystkim obecnym podziękowania za super spotkanie i do następnego.

Co do jazdy to tak sobie pomalutku za......lałem.

Jeszcze raz Wszystkim dzięki wszystko wyszło jak siemasz wiktor. :msn-wink: [dla wtajemniczonych]

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardzo dziękujemy za wspaniale spędzony z Wami czas. Było bosko, mamy nadzieję że "7" przyniesie nam szczęście... :)

Pozdrawiamy Basia i Sasu

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystkim Uczestnikom WIELKI SZACUNEK za dotrzymane słowo (organizatorzy zorganizowanych wyjazdów wiedzę co to znaczy), dziękuję za niezwykle mile spędzony czas! Największe kabarety chowają się przy Was!!! Paranienormalni też! Każdy z tych wyjazdów jest inny - i coraz lepszy!

Gaździnie Janinie i Piterowi za królewskie przyjęcie, a ukochanym Tatrom, że Są!

Nowi znajomi od Roniego i Ani nooo...brak słów!

Sasi i Basiu - przemiło było z Wami! ( czy pokój nr 7 jakoś zadziałał ? - dajcie znać jakby co :msn-wink: )

Grupa Bałkańska- przebąkiwaaaała, że może tak zoooostaaać? było już blisko, ale Jack- regulaminowo ogarnął dyscyplinę!

Andrzej- siła spokoju, dziękuję, że byłeś! chwilami było 160 z hakiem i też dawałeś radę! a o winklach na Jaszczurówce już nie wspomnę!

Ciekawe co utkwiło najbardziej w pamięci? zakupy "lentilek" na Słowacji? Wieczory z regionalne? Zdobyte winkle? Gorący Potok? czy bicie myszy? a może degustacja serów :Jumpy: No bo na pewno panorama Tatr i Beskidu Sądeckiego bo i tam byliśmy :msn-tongue: ...

Dzięki jeszcze raz!

Kilka fotek po ścisłej cenzurze:

https://plus.google.com/photos/105588600217151366362/albums/6144739548544076129?banner=pwa

Opublikowano

Krzysiu zapomniałeś wspomnąć o żabie. :msn-wink:

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

No dobra to ja teraz trochę polamentuję.

Olaboga!!!!!! Znowu musiałem się z Wami spotkać, pogodę mieliśmy zajefajną (te dwanaście godzin deszczu też było potrzebne by poznać wnętrze samego siebie i Wasze ), widoki? jakie widoki przecież góry wszystko zasłaniały i w ogóle było fajnie. Podziękował bym też onanizatorowi ale po co? żeby czuł wewnętrzną satysfakcję? nie! nie zrobię tego, wszystkim uczestniom tej wyprawy też nie będę dziękował za wspaniałe towarzystwo i niezapomniane chwile.

Mimo tych wszystkich niedogodnień chetnie powtórzę taki wypad w takim gronie.

Ps

To pisałem ja Roni, ale miałem na uwadze nas czyli mnie i moją przewspaniałą żonę Anię.