Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Yamaha T-Max 500 XP 2006 r BlackMax naklejki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Może ktoś z Was orientuję się w temacie czerwonych napisów Ymaha na boczkach pod czaszą na skuterze jak w temacie?? Szukam informacji czy są to naklejki typu każda litera naklejona osobno, czy też malowany napis, czy może zwyczajnie naklejka przezroczysta??

Za pomoc z góry dzięki.

Opublikowano

Nie, to są naklejki kupowane w całości, zarówno te grube po bokach, jak i te zwyczajne Yamahy. Do zamówienia w ASO.

Ich cena może niejednego zdziwić ;) ...

PS. Wychodzi później "pojedyńcza litera", bo naklejki "Yamaha" zrobione są na folii prowadzącej. Napisy "Tmax" są grubsze, plastikowe i prawie w całości.

Edit: Zwykła naklejka Yamahy to coś ok. 12 euro, boczny napis Tmax to ok. 50 euro za sztukę...

A czerwone ... jest z nimi problem, bo w ASO raczej już ich nie ma ;) .

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Dzięki Panowie za odp.

Opublikowano

kiedyś pytałem koszt ok 250 zł jak nie drożej..

Opublikowano

kiedyś pytałem koszt ok 250 zł jak nie drożej..

• To jakieś szaleństwo !!! cenowe

Opublikowano

Nie tylko Yamaha śrubuje te ceny - trzy cyfry "650" do Burgmana kosztują ok. 160 zł i nie są ze srebra tylko z plastiku.

Opublikowano
  • To jakieś szaleństwo !!! cenowe

A jak często i w jakich okolicznościach ktoś normalnie potrzebuje tych znaczków :) ? Mała produkcja- wysoka cena.

Ja w przeciągu ponad 10- ciu lat kupowałem jeden raz emblemat, który mi kiedyś "odfrunął" podczas karcherowania GP800... A jednośladów miałem w tym czasie naprawdę sporo...

• Administrator
Opublikowano

Wypada wspomnieć, że są to emblematy robione na drukarce 3d i należy się liczyć z tym, że jakość tych produktów może być daleka od oryginału.

Opublikowano

No cóż, "zaryzykuję" więc i zamówię dla zaspokojenia ciekawości. Jak dotrą to podzielę się opinią co do jakości. Koszt raczej nie powala na kolana :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No i jak z jakością w stosunku do oryginału?