Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 Sławku, Proszę o dopisanie w pełnym wariancie A czyli " w pełnym czasie na wypasie" Koszulka męska rozm. M Zakwaterowanie w budynku głównym w pokoju 2 osobowym - z ArturAsem - uzgodnione. On się wkrótce wpisuje na listę. Kasa właśnie poleciała
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zakwaterowanie w budynku głównym w pokoju 2 osobowym - z Alfim - jak nie ma nic przeciwko ;-) Alfi może nie ma ale nie wiem co na to Dorota.
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 Alfi może nie ma ale nie wiem co na to Dorota. Upsss ... Nie zajarzylem, że Alfi będzie z Dorotą. Poproszę o dokwaterownie ArturAsa.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jestem Ja + Natalia (jako pierwszy raz) Larwa jedna pierońska mnie nie musiała namawiać.
Larwa Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 a ja dziękuję za pamięć :-P i w zwiazku z tym, mój akces, zgłoszony przez Sławka, jest nieodwołalny
GrzechoCnik Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 GrzechoCnik - Wariant A "w pełnym czasie na wypasie", koszulka XXL.
Sympatycy Miętus Opublikowano 18 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Miętus, wariant "A" po całości, koszulka XXXL Spanie niedaleko lokum Sapera, Xmarcina chętnie przytulę GrzechoCnika bo widzę, że szuka dokwaterowania , oczywiście jak nie ma przeciwskazań. Przelew dzisiaj poleci.
Pan rypak Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Rypak też będzie,wariant A na wypasie,koszulka XL
Klubowicze Jack Opublikowano 18 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jacek i Agatka proszą o dopisanie. Jack w pełnym czasie na wypasie ( A) koszulka męska XXL Agatka w pełnym czasie na wypasie ( A) koszulka damska M Pokój dwuosobowy w budynku głównym. Przelew poleciał.
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jestem Ja + Natalia (jako pierwszy raz) Larwa jedna pierońska mnie nie musiała namawiać. Jakbyś jeszcze podał, która wersja oraz rozmiary koszulek to by było super.
avanturnik Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Proszę o dopisanie do listy uczestników avanturnik koszulka xxl + wandalistka koszulka M wersja A , piątek-niedziela pokój 2 osobowy w budynku głównym z widokiem na zalew :-)
megamix Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam Proszę o dopisanie do listy WIKTOM Wariant A koszulka męska XXL wariant A, MAX Lat 11 koszulka na wzrost 146 wariant A, Kasa poszła. Pokój dwu osobowy w hotelu ( Ojciec z synem)
Sympatycy zegar Opublikowano 18 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam Proszę o dopisanie - wersja B (tylko sobota), koszulka L męska Pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witaj Sławku, Proszę o dopisanie arturas - W pełnym czasie na wypasie Koszulka męska XL. Zakwaterowanie pokój z Piootr'em. Ze względu na wyjazd kaska pójdzie po 26/01
Klubowicze MAKI Opublikowano 19 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2015 A co to ? Jeszcze mnie nie ma ? Eeee nie dobrze ! Z wiąsku z tym - proszę o dopisanie do listy Mnie - koszulka XL i moją Kristynkę Makowinkę - koszulka M Waryjant oczywiście A Pozdrawiam ! Ahaa pokój oczywiście i najlepiej 2 osobowy i z widokiem na świat
gruby59 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 i my tyż!!! Wersja full, czyli "A" z pokojem 2-0s0bowym w budynju głównym. 2 osoby: gruby59 i zaba (vel Dzięcioł) koszulka męska XXXXXXXXXXXXXL koszulka damska XXL i już nie możemy się doczekać
Sympatycy Radoslav Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sławku, To dopisz proszę jeszcze do listy MariolkaKrejzolka, oczywiście w pełnym czasie na wypasie (A), koszulka damska M (chyba :-)) Zakwaterowanie najlepiej budynek główny z widokiem na... Kasa leci niebawem.
Klubowicze MAKI Opublikowano 20 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2015 moją Kristynkę Makowinkę - koszulka M Po dzisiejszej ncce muszę prosić o naniesienie poprawki. Jednak to będzie - jak na razie - koszulka L
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sławku, To dopisz proszę jeszcze do listy MariolkaKrejzolka, oczywiście w pełnym czasie na wypasie (A), koszulka damska M (chyba :-)) Zakwaterowanie najlepiej budynek główny z widokiem na... Kasa leci niebawem. Ma jolka bedzie, ale wypas full
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam My też, my też... prosimy o wpis na listę - wariant A full wypas Ewa B-B, damska S Arturo bb, męska M
Larwa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ma jolka bedzie, ale wypas full Ty lepiej ludzi ostrzegaj, bo ja i Marjolka na jednej imprezie.. to będzie się działo, będzie zabawa :-)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2015 to i ja poproszę o zapisanie, wersja "A" , koszulka L
radi Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Proszę o dopisanie do listy .Wersja B .Rozmiar koszulki L męska :-)
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2015 Widzę, że ze śląska formuje się już kolumna skuterów i powoli rusza w kierunku Rynii więc nie mogę się spóźnić. Proszę o dopisanie do listy uczestników. Wersja "A" , koszulka L
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2015 Po dzisiejszej ncce muszę prosić o naniesienie poprawki. Jednak to będzie - jak na razie - koszulka L MAKI poprawiłem. Choć patrząc po Twoim poście, jak po jednej nocce jest zmiana rozmiaru z M do L to do wiosny będzie....
Rekomendowane odpowiedzi