Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Targi Motocyklowe Wa-wa 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jest ktoś chętny pojechać na targi do Warszawy 6-8 Luty? najprawdopodobniej będzie to 7 albo 8 czyli sobota lub niedziela. Mamy w samochodzie wolne 4 miejsca.

Opublikowano

Od piątku na Marsa jak co roku wystawa

Ja w pierwszy dzień atakuję

:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako,że nigdy nie bylem na takiej wystawie proszę o informacje czy podczas targów jest możliwość dokonania zakupów bezpośrednio na targach?muszę w tym sezonie kupić kurtkę,buty,kufer....Czy udało by się to wszystko dostać na targach?Dzięki

• Użytkownicy+
Opublikowano
  W dniu 21.01.2015 o 12:46, djpj1 napisał(a):

Jako,że nigdy nie bylem na takiej wystawie proszę o informacje czy podczas targów jest możliwość dokonania zakupów bezpośrednio na targach?muszę w tym sezonie kupić kurtkę,buty,kufer....Czy udało by się to wszystko dostać na targach?Dzięki

Jak nie dostaniesz czegoś za fri to raczej nic nie kupisz. Ale bardzo często na takich targach można dostać coś w rodzaju kuponu rabatowego na dane produkty do wykorzystania w jakimś określonym czasie po targach. Ale nie mówię że tak musi być, a tylko że "może tak być".

Zaletą takich targów jest to że w jednym miejscu można zobaczyć i przeważnie "pomacać" produkty róznych producentów.

Opublikowano

Wzeszłym roku na wystawie która odbyła się na Marsa ciuch można było kupić,

nie wiem jak buty bo nie zwracałem uwagi,myślę że tak.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Potwierdzam co napisał Andrzej. Na targach będzie napewno outlet Inter Carsu gdzie będzie można kupić wszystko co niezbędne na moto. Ja osobiście kupowałam z 3 lata temu w Modece kurtkę. I co dla mnie istotne można było płacić kartą.

• Klubowicze
Opublikowano

Faktycznie, outlet Inter Carsu był ale moje odczucie jest takie, że jak na zakupy to raczej tu: http://www.mototarg.pl/ .

Na tej wystawie/targach byłem dwa razy i... raczej się już nie wybieram.

Moim zdaniem, jedyna ich zaleta to taka, że jeżeli będą tam sprzęty do których chcecie koniecznie dosiąść, w celu przymiarki, to to jest dobre miejsce. No i można tez odrobinę oko namierzyć.

I tyle.