padre Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Pomysł obiadowy w trasie dla mnie to szybkiej obsługi restauracje;) Masz pewność, że ktoś jej niedawno używał Chyba, że zatrzymamy się tam gdzie wiele tirów stoi:) Wtedy masz pewność co do jakości pokarmów;) Oczywiście chętnie przetestuje kuchnie miejscową, ale sądzę, że wyjdzie to w drodze. Zapytam się jeszcze kumpla o dobre jadło w tych terenach bo jeździ często i gęsto a kuchnię dobrą szanuje:) Co do godziny spotkania to ustalamy na 8:00. Sądzę, że dysputa nie zajmie nam wiele czasu. Lubię podróżować "na żywca" !TAZ
Monty Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Całkowicie się zgadzam z Padre - McDonald czy KFC to najpewniejsze miejsca na posiłek "w trasie" ze względu na duży przerób żywności. Mniejsze bary, serwujące dania odgrzewane w mikrofali, są niebezpieczne ze względu na ewentualne późniejsze wymuszone postoje
Skała Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Po McDonald`s mam gazy więc jadę ostatni w grupie hehe A poważnie to lubię takie szybkie jedzonko Już kopytkami przebieram bo coraz bliżej !
Jerry_R Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Rozmawialem krotko z Radim, proponujemy sie spotkac choc na krotko - ze 2-3 dni przed wyjazdem. Moze przed C66. Moze na spocie w CZW, a moze w SRO, jeszcze zobaczymy.
Monty Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Dobry pomysł, ja postaram się wpaść na spot w najbliższy czwartek.
Skała Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 U mnie niestety czwartki odpadają. Wieczorami siedzę z dzieciakami w domu. Luba w pracy
Monty Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Może być zatem dowolny inny dzień, ewentualnie krótkie robocze spotkanie w weekend.
padre Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Jakby co to na spocie jestem, natomiast ma dostępność ogólna to niedziela do 12 i poniedziałek cały dzień. Reszta w pracy niestety:(
radi Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Panowie , to wpiszmy zatem : Spotkanie robocze 9.05 godziny wpisujcie Radi : wszystkie o 20:00
Monty Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 ja mogę o 20.00, z tym, że 9.05 to sobota, a padre deklarował dostępność w niedzielę do 12.00
Jerry_R Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Spot czwartkowy wystarczy, kto będzie to będzie, reszta na telefon i "na miejscu". W końcu to krótki i bliski wyjazd, ja już mam kilka pomysłów i tras
Vorenus Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Ja niestety nie dam rady, ale Monty będzie mnie reprezentował
Skała Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Mi się udało i będę po 18.00 Muszę wracać chwila po 19.00 więc mam nadzieję że się spotkamy.
Jerry_R Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Tez postaram sie byc wczesniej, musze zniknac ok. 19:45.
Monty Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki za robocze spotkanie. Trasa jak rozumiem aktualna czyli jedziemy przez Radom trasą na Kraków.
padre Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki za robocze spotkanie. Trasa jak rozumiem aktualna czyli jedziemy przez Radom trasą na Kraków. Tak:) Z Tapatalk-iP6
radi Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Panowie , do czwartku jestem nie uchwytny . Zatem spotkanie w Jankach o 8:00 przy MC ?
Monty Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Panowie , do czwartku jestem nie uchwytny . Zatem spotkanie w Jankach o 8:00 przy MC ? Ja potwierdzam 8.00 McDonald w Jankach. Bierzcie ciepłe, a co najważniejsze nieprzemakalne ciuchy, bo prognozy nie są zachęcające.
Skała Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 Sprawdzam co chwila pogodę w Wawie i Cisnej i co 2-3 godziny jest różna Jedno pewne. Tropików nie będzie. Na wszelki wypadek mam po pożyczenia nieprzemakalny kombinezon jednoczęściowy plus nakładki na rękawice. Wszystko w rozmiarze M więc na kurtkę S jeśli ktoś taką posiada. Dajcie info kto ma chęć i przekaże w Jankach do rąk własnych.
radi Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Jedno jest pewne dupy nam zmoczy jak cholera ?
Jerry_R Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Czy jest ktos kto nie ma noclegu? Ja walcze jeszcze wciaz z gardlem, jesli nie wylecze - wypad nie ma sensu, a walcze juz spory czas, nie chce brac antybiotyku. Cos czuje, ze moze sie dopiero poprawic, jak sie ociepli... Pytam, bo ewentualnie bym odstapil miejsce w karczmie, choc oczywiscie jeszcze sie nie poddaje!
Rekomendowane odpowiedzi