Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Weekend w Bieszczadach 15-17,05,2015r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł obiadowy w trasie dla mnie to szybkiej obsługi restauracje;) Masz pewność, że ktoś jej niedawno używał :) Chyba, że zatrzymamy się tam gdzie wiele tirów stoi:) Wtedy masz pewność co do jakości pokarmów;) Oczywiście chętnie przetestuje kuchnie miejscową, ale sądzę, że wyjdzie to w drodze. Zapytam się jeszcze kumpla o dobre jadło w tych terenach bo jeździ często i gęsto a kuchnię dobrą szanuje:) Co do godziny spotkania to ustalamy na 8:00. Sądzę, że dysputa nie zajmie nam wiele czasu. Lubię podróżować "na żywca" !TAZ

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Skała

40

• Monty

32

• padre

29

• radi

20

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Całkowicie się zgadzam z Padre - McDonald czy KFC to najpewniejsze miejsca na posiłek "w trasie" ze względu na duży przerób żywności. Mniejsze bary, serwujące dania odgrzewane w mikrofali, są niebezpieczne ze względu na ewentualne późniejsze wymuszone postoje :kwasny:

Opublikowano

Spoko, może być KFC :)

Opublikowano

Po McDonald`s mam gazy więc jadę ostatni w grupie hehe :ninja:

A poważnie to lubię takie szybkie jedzonko :) Już kopytkami przebieram bo coraz bliżej !

Opublikowano

Rozmawialem krotko z Radim, proponujemy sie spotkac choc na krotko - ze 2-3 dni przed wyjazdem.

Moze przed C66. Moze na spocie w CZW, a moze w SRO, jeszcze zobaczymy.

Opublikowano

Dobry pomysł, ja postaram się wpaść na spot w najbliższy czwartek.

Opublikowano

U mnie niestety czwartki odpadają. Wieczorami siedzę z dzieciakami w domu. Luba w pracy :)

Opublikowano

Może być zatem dowolny inny dzień, ewentualnie krótkie robocze spotkanie w weekend.

Opublikowano

Jakby co to na spocie jestem, natomiast ma dostępność ogólna to niedziela do 12 i poniedziałek cały dzień. Reszta w pracy niestety:(

Opublikowano

Panowie , to wpiszmy zatem :

Spotkanie robocze 9.05 godziny wpisujcie

Radi : wszystkie o 20:00

Opublikowano

ja mogę o 20.00, z tym, że 9.05 to sobota, a padre deklarował dostępność w niedzielę do 12.00

Opublikowano

Spot czwartkowy wystarczy, kto będzie to będzie, reszta na telefon i "na miejscu".

W końcu to krótki i bliski wyjazd, ja już mam kilka pomysłów i tras :)

Opublikowano

Ja bede na 100%

Opublikowano

Ja też wpadnę o 19.00

Opublikowano

Ja niestety nie dam rady, ale Monty będzie mnie reprezentował :)

Opublikowano

Mi się udało i będę po 18.00 :)

Muszę wracać chwila po 19.00 więc mam nadzieję że się spotkamy.

Opublikowano

To ja postaram się być o 18.30.

Opublikowano

Tez postaram sie byc wczesniej, musze zniknac ok. 19:45.

Opublikowano

Dzięki za robocze spotkanie. Trasa jak rozumiem aktualna czyli jedziemy przez Radom trasą na Kraków.

Opublikowano
Dzięki za robocze spotkanie. Trasa jak rozumiem aktualna czyli jedziemy przez Radom trasą na Kraków.

Tak:)

Z Tapatalk-iP6

Opublikowano

Panowie , do czwartku jestem nie uchwytny . Zatem spotkanie w Jankach o 8:00 przy MC ?

Opublikowano

Panowie , do czwartku jestem nie uchwytny . Zatem spotkanie w Jankach o 8:00 przy MC ?

Ja potwierdzam 8.00 McDonald w Jankach. Bierzcie ciepłe, a co najważniejsze nieprzemakalne ciuchy, bo prognozy nie są zachęcające.

Opublikowano

Sprawdzam co chwila pogodę w Wawie i Cisnej i co 2-3 godziny jest różna :)

Jedno pewne. Tropików nie będzie. Na wszelki wypadek mam po pożyczenia nieprzemakalny kombinezon jednoczęściowy plus nakładki na rękawice.

Wszystko w rozmiarze M więc na kurtkę S jeśli ktoś taką posiada.

Dajcie info kto ma chęć i przekaże w Jankach do rąk własnych.

Opublikowano

Jedno jest pewne dupy nam zmoczy jak cholera ?

Opublikowano

Czy jest ktos kto nie ma noclegu?

Ja walcze jeszcze wciaz z gardlem, jesli nie wylecze - wypad nie ma sensu, a walcze juz spory czas, nie chce brac antybiotyku.

Cos czuje, ze moze sie dopiero poprawic, jak sie ociepli...

Pytam, bo ewentualnie bym odstapil miejsce w karczmie, choc oczywiscie jeszcze sie nie poddaje!