Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2015 No to się dzieje.... Kwotę którą oferowałem wcześniej dołączam do deklaracji Piootra. Taka mała cegiełka na pionizator dla Jordana.
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2015 Razem z Justą dorzucamy do Piootra 50 zł.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 1 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2015 No Mazowieckie . To podliczcie się w sumie, bo nie wiemy na czym stoimy ( Śląskie)
JuStA Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Pozwolę sobie w imieniu Grupy Mazowieckiej policzyć: Piootr - 515 (Główny udziałowiec) Andrzej S. -50 (z tego co pamiętam ) Danił - 50 Arturas - 265 (deklaracja kilka postów wyżej) Worlan - 160 (mam nadzieje, że to to) JuStA i .maniek - 50 SUMA: 1090 Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić.
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2015 Troszkę mnie nie było na Forum,a tu się taki bałagan zrobił.Panowie i Panie,licytacja kamizelek kończy się o godzinie 24.00 dnia dzisiejszego.Mam do was wszystkich ogromną prośbę.Bardzo proszę o informację na PW o deklarowanych kwotach ,wtedy dopiero będę mógł spokojnie wszystko policzyć i zrobić stosowny wpis w w/w wątku.Rozumiem że w dniu dzisiejszym pewnie się nie uda,ale może jutro do południa?.O godzinie 24.00 zamykam wątek,także jakie kolwiek deklaracje po tej godzinie nie będą brane pod uwagę.Troszeczkę odbiegliśmy od ustalonej formy licytacji,ale na tak szczytny cel to mam nadzieję że Administracja głowy mi nie urwie.Są jeszcze Osoby które deklarowały wpłatę nie wpisując się w tym wątku,ale o tym napiszę póżniej.Puki co pozdrawiam wszystkich i Bardzo Dziękuję za zaangażowanie.
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2015 Pozwolę sobie w imieniu Grupy Mazowieckiej policzyć: Piootr - 515 (Główny udziałowiec) Andrzej S. -50 (z tego co pamiętam ) Danił - 50 Arturas - 265 (deklaracja kilka postów wyżej) Worlan - 160 (mam nadzieje, że to to) JuStA i .maniek - 50 SUMA: 1090 Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić. Plus 50 zł SUMA 1140
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2015 Piękna sprawa ! Dorzucam jeszcze 60 zł czyli 575 zł ode mnie. Razem - Grupa Mazowsze - równe: 1200 zł !!!
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2015 Podaję nr.konta do wpłat. Krzysztof Trojanowski 51 1950 0001 2006 0483 8447 0002 W tytule-kamizelki Po dokonaniu wszystkich wpłat podam pełną kwotę jaką uzyskaliśmy.Pozdrawiam
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2015 W czwartek (5.02) na spocie przekażę gotówką do rąk własnych.
JuStA Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Krzytro a możesz jeszcze podać co wpisać w tytule przelewu ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2015 Krzysiek ale może najpierw zrób zestawienie licytacji bo tak jakoś się to wszystko rozmyło i nie wiadomo jak akcja się rozegrała kasa kasą ale jakiś fan z tego tez miał być ok, cofnełam się i znalazłam listę .... szkoda, że jakoś wyrażniej tego nie zaznaczyłeś , dobrze, że wątek ma tylko dwie strony
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2015 W czwartek (5.02) na spocie przekażę gotówką do rąk własnych. Piotrze,zdecydowanie przelew na konto !
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 2 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2015 Na obecną chwilę licytację wygrywają: 1.Piootr + Grupa Mazowiecka-1200 zł 2.Zenon+Grupa Śląsk-730 zł 3.Krzytro-365 zł 4.Domel-270 zł No dobrze - myślę, że gdyby przedłużyć akcję to jeszcze inni by się dołożyli. Regionami chyba jest łatwiej i wygodniej Chociaż w sumie Kto będzie jeszcze chciał wspomóc to przecież zawsze może Powodzenia
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Lutego 2015 Pozwolę sobie w imieniu Grupy Mazowieckiej policzyć: Piootr - 515 (Główny udziałowiec) Andrzej S. -50 (z tego co pamiętam ) Danił - 50 Arturas - 265 (deklaracja kilka postów wyżej) Worlan - 160 (mam nadzieje, że to to) JuStA i .maniek - 50 SUMA: 1090 Jeżeli się mylę proszę mnie poprawić. Tak Justa, to to Brawo, brawo, takiej kwoty to się nie spodziewałem. Krzysiu do kiedy wpłacamy ? Jest jakiś termin ?
zenon Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Przelew został zrealizowany. Ja i Grupa Ślaska chcę podziękować organizatorom aukcji na tak szlachetny cel wspomagających naszych kolegów.
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2015 Piotrze,zdecydowanie przelew na konto ! No cóż, jak nie "chcesz" gotówy to niech będzie :-) - PRZELEW NA 575 ZŁ POLECIAŁ. Tym samym chciałbym podziękować wszystkim, którzy wzieli udział w licytacji oraz tym, którzy wsparli ten szczytny cel swoimi wpłatami !
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Krzysztof czy udało Ci się podliczyć całość wpłat ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 11 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Krzysiu licz, licz bo od nas na pewno się pozmieniało
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam wszystkich serdecznie,w związku z zakończeniem licytacji Kamizelek chciałbym ogłosić oficjalne wyniki 1.PIOOTR WRAZ Z GRUPĄ MAZOWIECKĄ W SKŁADZIE-WORLAN.ARTURAS.DANIŁ.ANDRZEJ S.JUSTYNA.EWIK-1200 ZŁ 2.ZENON WRAZ Z GRUPĄ ŚLĄSKĄ-840 ZŁ 3.KRZYTRO-365 ZŁ 4.DOMEL-270 ZŁ Ponadto otrzymałem jeszcze kilka wpłat. 1.RYPAK-100 ZŁ 2.LUCJAN-100 ZŁ 3.GRZEGORZ GRUCA-50 Cała Licytacja zamknęła się kwotą-2925 zł. Na jednym z cotygodniowych Spotów,ustalono że kwota którą wspólnie uzbieraliśmy przeznaczona zostanie na ostatnią ratę niezbędną do odbioru Pionizatora. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję w imieniu Karoliny i Jordana
Lucjan73 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zebraliśmy wspólnymi siłami trochę grosza w szczytnym celu. Czy to dużo czy mało trudno mi określić, oceńcie sami. Dziękuję wszystkim darczyńcom oraz Krzytrowi za zajęcie się tematem. Jeżeli ktoś odczuwa potrzebę wsparcia tej szlachetnej akcji to zapraszam do zapoznania się z tym:
Jarek_PL Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Brawo dla pomysłu, brawo dla Krzytra no i przede wszystkim brawo dla wszystkich którzy brali udział w licytacji
Rekomendowane odpowiedzi