grze Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Siema!!! Czas na zimowe mody i jako że szukam akcesoryjnej szyby to zapytam czy mamy na podkarpaciu sklep gdzie można dostać np. takie coś : http://www.moto-tour.com.pl/product-pol-55840-Szyba-PUIG-V-Tech-Sport-do-Yamaha-X-Max-125-250-06-09-.html
Sympatycy Kubo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2015 U mnie w sklepie bez problemowo pod zamówienie dostaniesz taką szybę. Jeśli jest w PL, masz ją do tygodnia (3-4dni robocze), jeśli jest w magazynie zagranicznym, czas ten może się wydłużyć (do ustalenia wcześniej)
grze Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dzięki za odpowiedź. Szybę zdobyłem w jednym ze sklepów na miejscu... już zamontowana i po testach
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Stycznia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Aby nie zakładać nowego tematu ... Panowie, polecicie kogoś w okolicy Rzeszowa lub Dębicy kto wykona na zamówienie bagażnik do motocykla ???
gumis Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Endriu z chromoniklu? ja do poprzedniego burka 400 '99, dorabiałem na "błoniach" pewne mocowania bagażnika. Jak potrzebujesz więcej info to pisz do mnie na pm albo 66cztery 49jeden 54jeden
Rekomendowane odpowiedzi