Elvis Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Słuchajcie ... Dzisiaj w radio Stargard wygrałem bilety na koncert Patrycji Kosiarkiewicz. Koncert odbędzie się jutro, 11.12.2014 o godz. 20.30 w klubie muzycznym Browar Polski. Tu linka do wydarzenia ... Jako że na koncert nie przyjadę, to szkoda biletów ... chętnie je komuś oddam za free ... Bilety są do odbioru w Szczecinie na 30 minut przed koncertem ... Kto chętny, nich daje cynę na PW, powiem wtedy w jaki sposób można odebrać bilety ... Czas start ... Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kurczę, Elvisie !!!! Ty wygrywasz wszystko, co jest do wygrania Skreślisz mi totka? Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Skreślisz mi totka? Skreślę ... ale w tym przypadku wygraną dzielimy na pół ... Nie ma letko ... Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 To ja też kreślę, weź sobie nawet 90% !!! Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Cóż ... chętnych nie było ... bilety poszły w ... w zapomnienie ... Temat do zamknięcia ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi