Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2014 Na dworzu zrobiło się już zzzimno i ponuro... , wracam wspomniemiami do tego rocznego sezonu, że tego roku wyjątkowo przejechałem Zacną mało kilometrów ... , czuję się z kazdym dniem co raz lepiej, obserwuję Wasz miniony sezon i trochę zaczynam załować, że nie byłem z Wami podczas wielu przejażdżek, trudno ..., myślę, że w przyszłym sezonie postaram się poprawić
Gość Bartheez5 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jak tak patrzę na godziny post.kolegi Przema to zaczynam się zastanawiać, czy kolega cierpi na bezsenność????
czaro69 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Przemek zawsze jest po 23.20.też to zauważyłem, pewnie nocna taryfa jest tańsza..... Żartuję.
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Niee! Przyszła informacja sms - weż pigułkę , weż pigułkę . Aaaa może jeżdzi na TAXI ??? i miał nocną zmianę ? A może pracuje na etacie ?? i przygotowuje się do jutrzejszej akcjii ?? Niech zresztą sam nam zdradzi tajemnicę -- ale dopiero po 23.00 bo teraz śpi .
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Niee! Przyszła informacja sms - weż pigułkę , weż pigułkę . Aaaa może jeżdzi na TAXI ??? i miał nocną zmianę ? A może pracuje na etacie ?? i przygotowuje się do jutrzejszej akcjii ?? Niech zresztą sam nam zdradzi tajemnicę -- ale dopiero po 23.00 bo teraz śpi .
Gość Bartheez5 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zapewne po 24-ej odkryjemy tę mroczną tajemnicę
Klubowicze Doktorek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 Od dziecka kładę się spać po godzinie 24 , a po wypadku nie stety cierpię na bezzsenność i budzę się parę razy w nocy :
Gość Bartheez5 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ponoć tak już w życiu bywa , że im człowiek starszy, tym potrzebuje mniej snu P.s. Coś frekwencja z WM i GP na liście Burgmanii 2015 cieniutko:huh:
czaro69 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 W kilka dni zapisało się 150 osób. Szykuje się niezła impreza, dlatego warto tam pojechać. A co do naszego regionu to chyba trzeba czasu aby wszyscy dowiedzieli się, że jest termin Burgmanii i można się zapisać.
Mateo28 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja widziałem że są już plany na Burgmanię 2015 z tym że cały czas się waham:/ Miałem rozmawiać z Romanem, co on o tym sądzi ale jakoś czasu brakuje na telefony zwłaszcza że sezonu transportowego zamknąć mi nie chcą bo wciąż brakuje porządnego, siarczystego mrozu, co za tym idzie drogowcy budują wciąż drogi i przestać nie chcą tak, więc ja do pracy tym ich bestialskim zachowaniem jestem zmuszony:( Będąc z wami szczerym to nie miałem jeszcze czasu nawet pomyśleć o tym na poważnie. Obiecuję jednak że niebawem przyłapie Romana i postaramy się w tej kwestii określić Tymczasem pozdrawiam z Suwałk;)
jaro_4setka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 A dlaczego jesteś uzależniony od Romana,z tego co pamiętam Romek nie jezdzi na burgmanie, no chyba że w tym roku zmieni zdanie,Mateusz będzie parę osób, które znasz,a więc zapisuj się
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Mateo nie wymyślaj tylko zapisuj się na listę- kiedyś musi być ten 1 raz ( uczestnictwo w burgmanii 2015)
Klubowicze MAKI Opublikowano 12 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja to nawet od czwartku się zapisałem , bo po drodze mam Bratanka a więc jakąś przerwę w podróży będzie można zaplanować .
Gość Bartheez5 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Co by ta uczta z Bratankiem nie zakończyła się wirusem jakim
Klubowicze MAKI Opublikowano 13 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2014 Noo masz rację - oni są jacyś tam dobrze zaszczepieni , mało nie mogą . hi hi
Drek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 A propos tytułu tego wątku u nas w piątek ma być 10 na plusie U was może być - 50 heh
Klubowicze MAKI Opublikowano 13 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2014 A napijesz się spirytusu w +10 ? A ja i flaszkę przy - 50 wyżłobię ! I co ?
jaro_4setka Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzisiaj postanowiłem przewietrzyc ubranie moto,dzięki Maki,że mi to umożliwiłeś :-)
Gość Bartheez5 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 MAKI to może dla mnie cos przewietrzysz ???????
jaro_4setka Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Przyjezdzaj do białego, weźmiesz jego budka, i będziesz wietrzył w drodze do Ełku co tylko będziesz chciał
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jeszcze bym.cos zepsól po.drodze i musiałbym dolożyć pare PLN - ów do tej.zacnej naprawy :-) P.s. już wiesz czemu jaro ty go odbierałeś ???
jaro_4setka Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Na szczęście dojechał w jednym kawałku a zaczęło się to tak (nigdy nie jezdziłem moto 19 grudnia ) ostatni przegląd przed drogą... wszystko ok...i wdrogę za ciepło ubrałem sie,ciekło mi po d....e ale cało i zdrowo wylądowałem przed garażem... Maki ,zapraszam wiosną
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jaroo ten czerwony w garażu co kurtka leży na nim , to ta nowa zabawka na S.... o której ostatnio coś mówiłeś ???
jaro_4setka Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tak,mówią, że czerwony jest najszybszy,a tak na marginesie to garaż jest przeznaczony tylko dla burka makiego,mam nadzieję, że nie będzie czuł sie osamotniony :-), sorry dwa rowery mu towarzyszą...
Gość Bartheez5 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Z tym kolorem to też tak słyszałem
Rekomendowane odpowiedzi