Baśka13 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witajcie kochani Jako że nikt nowego miesiąca nie rozpoczął, to mam przyjemność to zrobić. Co tam u Was słychać? pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witaj Basiu. Wychodzi na to, że wszyscy są zajęci jazdą maxi w te suche choć mroźne dni. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witajcie. To cieplutko się przyda bo ja znów w rozjazdach. Tak właściwie to czekałem z nowym miesiącem żeby dać innym szansę. I się doczekałem. Moja maszynka, znowu, sama w garażu stoi ale co ja mogę??? Wrócę to się pocieszymy i może jeszcze polatamy w starym roku?? Pozdrawiamy z zadupia Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Siemka Zalatani wszyscy, na nic nie ma czasu..... :-( Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na moim zadupiu też wszystko OK . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 U mnie tez tylko chodzić nawet nie idzie właśnie glebę zaliczyłem idąc z moimi psiunami takie lodowisko. Co prawda dosiadłem mojego komarka ale tylko po to żeby wjechac na podnośnik. zobaczymy co to będzie jutro może jakieś motomikołaje Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jedna ogromna szklanka nie jadę do domu . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Szklanka szklanką, ale rano o 5.30 na moim osiedlu służby posypywali jezdnie i chodniki. idzie ku lepszemu Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jak pełna była szklanka to nic dziwnego, że nie jedziesz. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jak pełna była szklanka to nic dziwnego, że nie jedziesz. Wiesław rok temu taka jazda nie wyszła mi na dobre . Pozdrowionka dla was . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Czas przedświąteczny zagoniony, ale uważajcie na siebie.Trzymajcie się cieplutko. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 A ja pozdrawiam kujawiaków i wszystkich dookoła !!! To, że mnie nie ma, nie znaczy że, mnie nie ma !!! O mnie nie zapomnicie, tak łatwo !!! Kujawiaki !!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 8 Grudnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 A ja pozdrawiam kujawiaków i wszystkich dookoła !!! To, że mnie nie ma, nie znaczy że, mnie nie ma !!! O mnie nie zapomnicie, tak łatwo !!! Kujawiaki !!! O matko - duch się jakiś pojawił !vampire Witojcie Arkadiuszu wśród żywych . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Arkadiusz, gdzieś Ty był tyle czasu ? Kiedy sprzęta kupujesz ? Jest na sprzedaż Jordanowy Burgman..... Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No, no, no - Arkadiusz wreszcie się odezwał. Gdzie Ty się chłopie podziewasz? Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jestem, jestem, tylko niestety praca, praca i praca i czasu mało bardzo. Sprzęt? Coś trzeba będzie pomyśleć, ale na spokojnie. Stęskniłem się za Burgmaniową gromadą, a i za jazdą też. Widzę,że się potężna impreza szykuje w Waszym regionie, no, no !!! Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 To niech nie gada,niech kupuje i niech się zapisuje Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Może się zapisać i przjechać rowerem Odnośnik do komentarza
Klubowicze PIN Opublikowano 13 Grudnia 2014 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A jak nie to Iga go zgarnie po drodze no chyba że ja na plecaka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Pinu, doskonały pomysł !!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 No i chyba wie co ma nabyć . P.S. Witaj po latach . Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 witam serdecznie burgmaniaków,a może by tak przywitać Nowy 2015r.na naszych rumakach.co Wy na taką propozycję,myślałem o 15 burgmaniaków. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Siemka Dziś w nocy wylatuję do Angli samolotem pirwszy raz. I pierwszy raz nie będę kontrolował tego czym sie poruszam . Pozdrawiam Serdecznie . Odnośnik do komentarza
Bogdan68 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 W życiu nie warto wszystkiego kontrolować. Powodzenia! Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Grzesiu weź ze sobą spadochron albo przynajmniej drzwi od stodoły. !TOMCAT Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi