Gość lupin Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Ile kosztuje cala operacja przerejestrowania skutera. Chce kupić skuter (50ccm) ale nie wiem ile kasy na to odłożyć. I jakie dokumenty będ? mi do tego potrzebne. A Już nie wspomne o tym ze nie wiem co gdzie załatwić. Pomóżcie jak jeste?cie w stanie.
pawko Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 Również Ciebie witam...Również jest mi miło... Dobry wieczór....i dobranoc.
Gość mcse Opublikowano 3 Września 2006 Opublikowano 3 Września 2006 ooj chłopaku.. Przerejestrowanie skutera: 12 zł – pozwolenie czasowe 30 zł – tablice rejestracyjne motorowerowe 48 zł – dowód rejestracyjny 3 zł - naklepki kontrolne + zapewne ubezpieczenie jakie? 20 PLN (OC) -------------- 5 zł - za wniosek 0,50 zł - za każdy zał?cznik do wniosku -------------- Dokumenty: - Dowód osobisty - Dowód rejestracyjny /karta pojazdu - Umowa kupna /sprzedaży pojazdu - Polisa OC - Wniosek o rejestrację //no chyba, że przerejestrowujesz ze względu na zmianę adresu zamieszkania (zameldowania) ...to już inne opłaty i dokumenty;) Pozdrawiam i proponuję co? większego od 125ccm w zwyż mcse
Manteusz Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 mam pytanko: czy kazdy skuter powinien miec karte pojazdu? wydaje mi sie ze tak tylko gdzie ja ja posialem :/
Baśka13 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Na pewno karta pojazdu musi być, dostajesz ją przy pierwszej rejestracji,lub jeżeli kupujesz zarejestrowaną to od poprzedniego właściciela.
Rekomendowane odpowiedzi