Sysgone Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Panie, Panowie BarteQ potrzebuje krwi! Jeśli ktoś może oddać, to proszę o to. Krew można oddawać w RCKiK na Saskiej Kępie, ale pewnie też w każdym ich oddziale: http://www.rckik-war...-warszawie.html Krew należy oddawać na "Bartosz Smardzewski, szpital Attis na ul. Górczewskiej" Każda grupa się liczy, każda ilość się liczy! Aktualizacja: krew można oddawać w dowolnym miejscu, byle podać, że to dla Bartka Potrzeba krwi nie jest następstwem wypadku, nic więcej nie wiem.
wuja69 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Mogę oddać dopiero w przyszłym tygodniu (niedawno oddawałem) - zapiszę i oddam dla Bartka.Poproszę też kumpla by oddał dla Bartka. Pozdrawiam.
Klubowicze DaniL Opublikowano 1 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja niestety jestem w trakcie odczulania, co wyklucza mnie jako krwiodawcę, jeszcze przez rok Zdrówka dla Bartka.
JuStA Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja niestety krwi oddać nie mogę Ale mój brat odda z chęcią
Rekomendowane odpowiedzi