Abach Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 Klikaj?c opcję w w?tku "IdĽ do pierwszego nieczytanego posta" system przenosi mnie zawsze do ostatniego posta w w?tku. A powinien, jak wskazuje sama nazwa, do pierwszego nieprzeczytanego. Czemu tak się dzieje?
Administrator Tetsuo Opublikowano 1 Września 2006 Administrator Opublikowano 1 Września 2006 To jest bł?d w tłumaczeniu forum , choć wcze?niej tego nie zauwazyłem. Jak najedziesz na strzałeczkę przy w?tku z nieprzeczytanymi postami to pojawi sie napis "Go to last unread" czyli idĽ do ostaniego nie przeczytanego , i ta funkcja działa w taki wła?nie sposób.
Abach Opublikowano 1 Września 2006 Autor Opublikowano 1 Września 2006 A czy możliwe jest, wchodz?c w w?tek, aby system wy?wietlał mi pierwszy nieprzeczytany post? Tak mam na innych forach...
Pleban Opublikowano 1 Września 2006 Opublikowano 1 Września 2006 A czy możliwe jest, wchodz?c w w?tek, aby system wy?wietlał mi pierwszy nieprzeczytany post?Tak mam na innych forach... O jejku jejku. Co za maruda
pablos Opublikowano 2 Września 2006 Opublikowano 2 Września 2006 Musisz szybko zmienić skuter- na większy wtedy wszystko będzie inne a i ten problem się odmieni .
Abach Opublikowano 2 Września 2006 Autor Opublikowano 2 Września 2006 A czy możliwe jest, wchodz?c w w?tek, aby system wy?wietlał mi pierwszy nieprzeczytany post?Tak mam na innych forach... O jejku jejku. Co za maruda Maruda, marud? Nie ma problemu gdy przegl?dam forum z domowego kompa, gdzie wszystko chodzi szybko. Gorzej jest tak jak teraz, gdy ł?czę się przez Blue Connecta i wszystko otwiera się w żółwim tempie :-( Pablos, trafna uwaga A propo, obiecałe? mi pokazać Xcitinga w Stegnie i co?
Rekomendowane odpowiedzi