Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Burgman 650 Exclusive, dynamiczna jazda - wymiana doświadczeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w sezonie jeżdżę do przyjemności na sportowym motocyklu, a B650 dosiadam tylko w deszczowe dni. Kilka tygodni temu odstawiłem mój Fireblade na zimowanie, wiadomo zimno, szkoda motocykla, no i wiadomo B650 ma o wiele lepszą ochronę przed wiatrem (mam zamontowaną szybę Givi), oraz ogrzewaną kanapę i manetki. Więc jak to prawdziwy motocyklista, trudno wytrzymać dłużej bez "jazdy", postanowiłem z kolegą zabrać B650 na "znajomą trasę", którą pokonujemy nieco dynamicznie na sportowych motocyklach. Wybraliśmy się oboje na skuterach, co prawda SH300 wydaje mi się na jednoślad nieco bardziej lubiący winkle, albo po prostu mój kolega ma mniejszą wprawę, niby szorował kolanem, ale prędkością odbiegał. A skuter lżejszy, więc powinien być w zakrętach zwinniejszy. Tu krótke sprawozdanie z trasy

• Klubowicze
Opublikowano

Ale kolega uparty w promowaniu swojego filmiku i w nabijaniu postów :(

Opublikowano

Tak, też to zauważyłem

Opublikowano

Panie CBR 1000 RR może trudno w to uwierzyć ale temat ostrej jazdy na "kolano" nie jest na naszym forum szczególnie popularny.

Z przykrością stwierdzamy że zamknięcie poprzedniego wątku nic Panu nie dało do myślenia. Mógł Pan sobie spokojnie brać udział w dyskusjach w innych wątkach ale niestety nie uszanował Pan tego.

W związku z powyższym zachowaniem udzielamy Panu jednego miesiąca urlopu od pisania na forum, zapraszamy za 30 dni.

Z pozdrowieniami

Administracja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...