Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Listopada 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Listopada 2014 Dowiedziałem się właśnie, że istnieją programy do identyfikacji fotek. Jeśli fota chociaż raz była zamieszczana w internecie, to google ją znajdzie... Niniejszym dla mnie zabawa samochodowa i jednośladowa się kończy. Sama "wiedza" i rozeznanie w modelach nie ma tu żadnego znaczenia. Zrobiłem próbę i ostatnie foto zostało znalezione w 2 sekundy. To nie dla mnie . A dlaczego ?? Nawet jeżeli ktoś używa takich programów musi sobie zadać trud, a przy okazji może się coś nowego i ciekawego dowiedzieć. Ja nie używam takich, ale oczywiście google jak najbardziej. Przy okazji staram sie wyłowić jakieś dodatkowe info na temat modelu (oczywiście tylko tych które mnie zainteresują).
dr.big Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Może jestem tradycjonalistą, ale "kopiuj- wklej" nie rajcuje mnie wcale. Miłej zabawy . I nie twierdzę, że nauki przy tym nie ma. Ważne, żeby chcieć się przy tym czegoś nauczyć . PS. Paaanie, jak ta technologia do przodu napiera, nic tylko beret z antenką mi zakładać ...
Klubowicze Jordan Opublikowano 14 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2014 ja obstawiam meiester solo-roller tak wpałm
Klubowicze Jordan Opublikowano 14 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2014 tu są perełki skuterów warto zobaczyc http://www.zwotakt.de/menue/Roller.html polecam
Trenex Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 tu są perełki skuterów warto zobaczyc http://www.zwotakt.de/menue/Roller.html polecam Z tej strony brałem i ubiegles mnie z linkiem
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Listopada 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Listopada 2014 tu są perełki skuterów warto zobaczyc http://www.zwotakt.de/menue/Roller.html polecam Fajna strona, niestety " Ich verstehe nicht" Ale fajnie zobaczyć w takim towarzystwie naszą Ose
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Listopada 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Listopada 2014 Taka cisza. To może coś dla podtrzymania zabawy - zdjęcie trochę słabe, ale innego nie znalazłem.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Listopada 2014 Administrator Opublikowano 15 Listopada 2014 Kiedyś miałem moto tej marki, kupiony w Polmozbycie w Olsztynie... ech, pięknie grały te 2 cyl. w 2T o pojemności 350 ccm No i motor miała ori a nie jakiś "zapożyczony" z Austrii
Klubowicze Jordan Opublikowano 15 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2014 Java 650 pójdę w ślady Biga i zakończę zabawę
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 No tak, trochę kiepsko z tym wyszukiwaniem przez maszynę... To może mała modyfikacja zasad zabawy: wrzucamy zdjęcia zrobione własnoręcznie. Nie upieram się, ale to powinno utrudnić robotę Matrixowi. Wygrzebane z mojego archiwum. Chyba nie będzie trudne: Tylko że to nie jednoślad.... ale blisko.
Klubowicze Jordan Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 To jest jakiś pomysł czy to jest BMW czy Indian??
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 Zimno, żeby nie powiedzieć mróz!
Klubowicze Jordan Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 a będzie podpowiedź jakaś? marka Zundapp ale nie to odpada czy raczej coś Polskiego??
Raven Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja bym strzelił, że to Sokół 600, ale trochę mi się detale nie zgadzają.
Klubowicze Jordan Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 to chłodzenie jest mylące - no jak rodzynek to rodzynek. na razie nic nie przychodzi do glowy
Lucjan73 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja obstawiam na coś ze wschodu, Iż ? Chociaż przedni widelec pasuje do Sokoła 600.
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 Mi bardzo przypomina Sokoła 500.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Listopada 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Listopada 2014 Kiedyś miałem moto tej marki, kupiony w Polmozbycie w Olsztynie... ech, pięknie grały te 2 cyl. w 2T o pojemności 350 ccm No i motor miała ori a nie jakiś "zapożyczony" z Austrii Może i fajnie grały te 2 cylindry, ale mój egzemplarz zużywał na 1000 km więcej linek sprzęgła niż paliwa. A jazda bez sprzęgła wychodziła mi marnie, szczególnie ruszanie. A co do tego trójkołowca – przednie zawieszenie i silnik trochę przypomina Sokoła 600. Może to jakiś model dla wojska ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2014 Raven - zaliczam. Wg mojej wiedzy, to jeden z dwóch (!) prototypów Sokoła 600 RT w wersji trzykołowej. W terenie świetnie sobie dawał radę a na drodze, przy większych prędkościach był wręcz niebezpieczny. Wojsko przeprowadziło próby i nie wykazało zainteresowania. Zdjęcie zrobione w '99r. na I Zlocie Sokoła w Czersku. Wrzuć coś swojego lub daj info żeby kto inny to zrobił.
Raven Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie mam za bardzo teraz czasu czegoś poszukać, więc niech ktoś kontynuuje
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2014 to może ja
Lucjan73 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Czy to nie jest maszyna zbudowana na bazie Hondy Pan European ?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2014 A więcej.
LWfilip Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 A więcej to ja wiem, ale nie mogę brać udziału bo to by było nie fair Ale wiem!
Rekomendowane odpowiedzi