maverick747 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam, zakupiłem ostatnio Burgmana 400 z 2007r. i chcąc dopełnić całokształtu poszukiwałem breloka, najlepiej Suzuki, a jeszcze lepiej spersonalizowany na Burgmana. Warunkiem było aby nie był metalowy, żeby nie obijał sie o plastiki. Niestety poszukiwania były niezadowalające, wiec postanowiłem wykonać taki brelok na zamówienie. Niestety minimalna ilość to 10 szt., a mi potrzebny tylko jeden. Żeby więc nie być samolubem, proponuje Wam taki brelok, ze skóry natulanej, jak na zdjęciach. Na razie czekam na zamównie w przyszłym tygodniu powinno być. Koszt przy tej minimalnej ilości producent dał mi 70zł ale warto zapewne, tak myśle. Przesyłkę załatwimy najtaniej jak się da. Aktualnie mieszkam w Krakowie wiec może komuś będzie pasować podjechać i się spotkać. No chyba że chętnych by było dużo to większa ilość na pewno nam opuści cenę. Projekt w załączniku, piszcie co sądzicie! Pozdrawiam!! http://zapodaj.net/7...fb7782.jpg.html
szczepanj23 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam na Burgmanii są nie tylko Burgmany ale i inne duże skutery
mkapilkr Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 pomysł ok Ale może by dodać logo burgmani Pisze sie na 1 sztuke
robi78 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam, też jedną sztuke bym wzioł ,jestem z Krakowa także moge podjechac.
maverick747 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Panowie, oczywiście zdaje sobie sprawe, że nie tylko Burgmany, ale uważam, że to najlepsze forum dla maxiskuterowców, a więc i dla Burgmanomaniaków;P Jak pomysł i wykonanie nam się spodoba to możemy domówić inne wzory, ale zobaczmy najpierw co nam tu zaoferują. Powiem szczerze, że za te pieniądze, oczekuję naprawdę produktu i wykonania bardzo dobrej jakości. Dam znać jak dostanę przesyłkę i zapraszam na piwo lub jakis mini zjazd MaxiSkuterów;)
maverick747 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Prawdopodobnie już jutro dostane przesyłkę, także na weekend możemy się jakoś spotkać, pozdrawiam! Potwierdzam breloki dotarły zapraszam po odbiór kto chętny, będę dziś w garażu troche grzebać przy maszynie to można podjechać tel. do mnie 607-649-716 mieszkam na ul. cieślewskiego 7, jak bedziecie w okolicy to dzwońcie. od godz. 16 jestem w domu. pozdr
Bialy387 Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Może jakiś zdjęcia gotowego produktu, też może przydał by mi się sztuka.
ciesu Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Maverick napisz, jaki byłby koszt breloka z przesyłką listem poleconym ekonomicznym??
maverick747 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 To link do rzeczywistego zdjęcia, weźcie poprawkę na słabe kuchenne oświetlenie:/ http://zapodaj.net/2dabc18618907.jpg.html http://zapodaj.net/86254807753d1.jpg.html myśle ze więcej jak 5 zł nie wyjdzie za przesyłkę zwykłym listem. Jestem cały weekend w krk, nie ma problemu jak ktoś chce podjechać.
maverick747 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Ktoś? Coś? Bo zostało mi jeszcze 6 szt.
Rekomendowane odpowiedzi