papcioch Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Tak pomyślałem przy okazji ginących wspomnień nad kalendarzem typu "zdzierak". I na każdej kartce umieścić opis ciekawszych dni z wycieczek forumowiczów. Dzięki temu codziennie będzie można sobie powspominać fajne chwile, a zachowując taką kartkę szybciej dotrzeć zaginionych wątków na forum z pełniejszymi informacjami.
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2014 Fajny pomysł - rozumiem, że podjął byś się organizacji takiego zadania ? Zamawiam w ciemno 2 sztuki.
Robi3m Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 i każdy dzień urodzin forumowicza na czerwono
Pan rypak Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Czekam na więcej Krzysiu-pomysł zacny i zamawiam w ciemno.
Klubowicze MAKI Opublikowano 11 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2014 A na odwrocie zamiast przepisów kulinarnych i dowcipów na każdy temat - przepisy i porady na temat drobnych napraw , wymian , danych techn. i dowcipów na tematy motocyklowe , oraz najważniejszych wydarzeń związanych z 2oo w okresie od poczęcia do dzisiaj ? Tylko kto się tego podejmie ?
papcioch Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Spokojnie. Póki co tylko jedno wydawnictwo mi odpowiedziało, że nie jest drukarnią i na ten rok nie mają już mocy przerobowych. Reszta milczy. Na ten moment chcę poznać koszt wytworzenia minimalnego nakładu oraz cenę. Na odwrocie miałem plan umieścić wspomnienia z wycieczek forumowiczów, ale pewnie będzie trzeba się wspomóc przepisami i poradami.
Rekomendowane odpowiedzi