Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Pytanie o parking przy powązkach

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

1 listopada muszę tate dotransportować jak najbliżej cmentarza

czy na "tyłach" cmentarza wojskowego jest parking na którym mozna się zatrzymać ?

https://www.google.pl/maps/place/Ko%C5%82o,+Warszawa/@52.2550357,20.9519079,3a,75y,353.51h,85.37t/data=!3m4!1e1!3m2!1sDwIE6kMAU4glWUFvz5H64A!2e0!4m2!3m1!1s0x471ecb0b01133a15:0xb7400698cafab741

wiem, że zawsze od strony wejścia głównego sa parkingi ale to za daleko dla mojego taty do przejścia tym bardziej, że grób dziadków jest na samym końcu

• Klubowicze
Opublikowano

Ten parking to pewnie będzie czynny ale, nie wiem czy jest jakieś inne wejście na cmentarz wojskowy niż to główne.

• Klubowicze
Opublikowano

furtka tam zawsze była , chociaż my z niej nigdy nie korzystaliśmy bo parking od strony gółwnego wejścia jest i autobusy od głównego sie zatrzymują i zawsze traktowaliśmy to jako spacer i zapalaliśmy światełka "po drodze" ale niestety lata lecą i tato już nie da rady takiego kawałka przejść więc szukam możliwości podjechania od innej strony

Opublikowano

Sorki nie doczytałem.

• Klubowicze
Opublikowano

Trenex ale ja na wojskowy idę

Opublikowano

Cmentarz Wojskowy na Powązkach: zamknięta Powązkowska. Samochód można zostawić m.in. na ul. Elbląskiej (dojazd od ul. Broniewskiego), gen. Maczka (dojazd Trasą AK) i starej jezdni Powązkowskiej niedaleko kościoła św. Jozafata (dojazd od ul. Powstańców Śląskich i Obrońców Tobruku). Nieczynne są parkingi koło bocznego wejścia i przy al. Prymasa Tysiąclecia przy tylnej furcie.

http://bi.gazeta.pl/im/5/8591/m8591465.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

znaczy klapa :( ... dzięki za informacje

Opublikowano

Asiu mam najświeższe informacje co do małego parkingu na tyłach Powązek Wojskowych. Moja mama dzisiaj była na cmentarzu i pytała się czy będzie otwarty i od obsługi dowiedziała się, że tak jak w poprzednich latach będzie otwarta furtka z tyłu wraz z parkingiem.

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

No to jednak wymodliłem!

• Klubowicze
Opublikowano

HURA :) Justa dzięki za taką dobrą wiadomość :)

• Klubowicze
Opublikowano

No to jednak wymodliłem!

Joasiu, czy Anton to twój tata? :msn-wink:

Bo coś niezbyt podobny. :wink32:

• Klubowicze
Opublikowano

Wrzonio jakiś czas temu, jak jeszcze nie wiedział, że taka złośliwa jestem i będę Mu wiek wypominała ;) zaadaptował mnie ;)

• Klubowicze
Opublikowano
:thumbs_up: OK