Jaki 40 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Iza i Jacek dotarliśmy do domku i znowu nici z diety ale jak tu było wszystkiego nie spróbować pyyycha. Dzięki Aniu, Krzysiu . Solenizantom Zenkowi i Robertowi po 100 lat. A wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dzięki wielkie za miłe spotkanie ,organizacje i zabawę , dziołszkom za wyściskanie, Solenizantom jeszcze raz 100 latek..
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witejcie roztomili , nic dodać nic ująć , dzięki organizatorom , gratulacje jeszcze raz solenizantom i tak trzymaj BURGMANIO .
Klubowicze Trebor Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim za super spotkanie opłatkowe, miło było was wszystkich zobaczyć Ani i Krzyśkowi za organizację i wybór miejsca z fajnym klimatem i smacznym jedzeniem Oczywiście Dadzi za towarzystwo w podróży Jubilatom jeszcze raz STO LAT
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam my ( Moni82 i ja) dziekujemy za wspólne spotkanie opłatkowe atmosfera była super dawno tylu burgmaniaków nie widzałem w "jednym miejscu" - 43 osoby aż serce się radowało i... jeszcze w życiu mi tyle osób mi 100 lat nie śpiewało drobny gyszynk dostałem aż z wzruszenia kalendarza zapomniałem Pozdrawiam ps1 organizatorom rzecz jasna gratki za organizację ps2 Moni została "mianowana" czyli zdała 9.33/10 pkt gdzie na 10 podobno egzaminatorzy nie zdawają
andrzejSkoczow Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim za spotkanie opłatkowe. Ani i Krzyśkowi za organizację Solenizantom Zenkowi i Robertowi jeszcze raz 100 lat. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 ps2 Moni została "mianowana" czyli zdała 9.33/10 pkt gdzie na 10 podobno egzaminatorzy nie zdawają Monia gratulacje
Klubowicze nietoperz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam wszyskich. Dziękuję za organizacje i super spotkanie i pogaduchy w tak wielkim gronie i tylko szkoda ze mnie skleroza dopadła. Też zapomniałem kalendarza zabrać. Sto lat solenizantom i gratulacje dla Moni.
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam Was poniedziałkowo. Duże podziękowania za zorganizowanie takiego miłego wieczoru w tak niebanalnym wnętrzu. Towarzystwo tradycyjnie wyśmienite, jedzonko pyszne aż szkoda było Was opuszczać. Jubilatom jeszcze raz i nieustająco Sto Lat i jeszcze więcej! Całemu Mocnemu Śląskiemu Składowi rodzinnych Świąt oraz szalonej Nocy Sylwestrowej. !holiday Wczoraj jak to zwykle bywa z Treborem czyli miło, bezpiecznie i na czas dotarliśmy do domku (mojego czyli podziękowania za towarzystwo i podwózkę do Kielczy. Do zobaczenia w nowym, jeszcze bardziej udanym roku!
Sympatycy krys70 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam Też bardzo dziękujemy wszystkim, za udział, miłe towarzystwo. Jubilatom jeszcze raz 100 lat. Moni gratulacje :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: ty nasza Pani Przedszkolanko, Nauczycielko )) Super Antonowi specjalne podziękowania, za ufundowanie oblatów . Pozdrawiamy i życzymy " Wesołych i spokojnych Świąt " p.s Kalendarze od Roberta i Jurka mamy MY, może oddamy
Gość Kristof Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nie wiem czy zauważyliście ale na zdjęciu grupowym nie ma Patryka :/ no chyba że ja ślepy jestem
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziękujemy Ani i Krzysiowi za super zorganizowane spotkanie Wam wszystkim za przemiłe towarzystwo i świetna atmosferę - znowu jest co wspominać ..... MONIA - gratulacje , kciuki mam zdrętwiałe do teraz od trzymania Pawełku dziękuję - wiesz za co - jestem zauroczona
zenon Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 I Ja podziękować muszę Wszystkim za życzenia i prezent.Aż dreszyk mnie ogarnął jak tyle osób mi zaśpiwało STO LAT, to było wszpaniałe uczucie niezapomniane.No i podziękowania rónież dla Krzysia i Ani za organizacie tego przyjęcia.Jeszcze raz dziekuje od siebie i Wiesi.Adla Moni gratulację tylko czekać na nominację,brawo Monia p.s. Asiu, dziękuję za życzenia od Twoich pociech
Klubowicze MarP Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ani i Krzyśkowi dziękujemy za zorganizowanie spotkania Wszystkim za miłe towarzystwo i świąteczną atmosferę!!! Zenkowi i Robertowi jeszcze raz życzymy STO LAT !!! Monia gratulujemy zdanego egzaminu (a było się aż tak przejmować, nie mieliśmy cienia wątpliwości, że dzisiaj będziesz świętować sukces) Kasia i Marek PS Tutaj kilka fotek
Sympatycy Anton Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 .... Antonowi specjalne podziękowania, za ufundowanie oblatów . ..... Eeeeeeeeeeeeeee tam znowu Spotkanie opłatkowe bez nich, nie było by ............ no wiesz
SEBA 500 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 My też dziękujemy za niezapomniane chwile z Wami !!! Organizatorom :clapping: a solenizantom :beer: !!!!!!!!!! MONIA !!!!
Moni82 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków i gratulacje. Niezmiernie się cieszę,że mam to już za sobą...normalnie Kocham Was
Grześ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wszystko na wysokim poziomie było rewelacyjnie .Paweł ale masz zdjęcie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Patryk a gdzie reszta zdjęć ? no i reszta pstrykaczy !!! wstawiać zdjęcia !!!
Marcin 78 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziękujemy Ani i Krzysiowi za pięknie zorganizowane spotkanie opłatkowe Wszystkim uczestnikom dziękujemy za świąteczną atmosferę i miłe towarzystwo (aż żal było wracać do domu ) Solenizantom jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego ,a Monice gratulujemy zdania egzaminu
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2014 kliknij na zdjęcie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2014 ale było fajnie
Moni82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 super fotki, jeszcze raz dziękujemy wszystkim za spotkanie i życzymy wszystkim Czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrowia, pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń, wyjątkowego Sylwestra i wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku.
Rekomendowane odpowiedzi