Sympatycy krys70 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dziękuję uprzejmie, Ania ))
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dziękuję uprzejmie, Ania )) Ania, lepiej Ci było w długich włosach.
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jakby co to nasz przelew też już poszedł w piątek (28.11)
Sympatycy krys70 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2014 Lista wpłat, w pierwszej wiadomości, pozdrawiam Ania )
Sympatycy krys70 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2014 Sprawdziłam jeszcze dzisiaj i dotarła ) ale długo szła z tego Zdroju waszego ))
Klubowicze nietoperz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam. Kasiorka poszła dzisiaj.
Lion Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Moje też poleciało w piątek wieczorkiem, więc jutro powinno już wpłynąć :-)
Sympatycy krys70 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2014 ok jutro sprawdzę )
Klubowicze Trebor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kasa za dwójkę uczestników ze świętokrzyskiego właśnie wyruszyła w drogę Do zobaczenia
Ania Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Mam pytanko czy nasz przelew dotarł już do Was?
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2014 tak Anno dotarła, lista wpłat na 1 stronie w 1 poście pozdrawiam Ania )))) Bardzo dziękuję, wszyscy zapłacili za kolację pozdrawiam Ania
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2014 tak Anno dotarła, lista wpłat na 1 stronie w 1 poście pozdrawiam Ania )))) Bardzo dziękuję, wszyscy zapłacili za kolację pozdrawiam Ania Ja zapłaciłem też za deeeeeeeeeeeeeser!!!!!! - Barszcz z uszkami - Dorsz smażony lub Pstrąg w ziołach, podawany z sosem serowo -grzybowym - Dodatki: Ziemniaki sztamfowane z masłem lub - Frytki Zestaw surówek - Ciasto: Kołocz śląski z serem, z makiem, z jabłkiem - Kawa lub herbata - Napoje: Soki owocowe Woda mineralna
Jaki 40 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Patryk kolacja to kolacja żekła Ana,resztę Ania zrobi SAMA ha ha ha.
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kto ładnie zje, rybeczkę dostanie deser ))
Sympatycy krys70 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dla przypomnienia )) Spotkanie opłatkowe odbędzie się w niedzielę dnia 14.12.2014 o godzinie 16.00 w restauracji "Karczma Rajcula" w miejsowości Paniówki ul. Gliwicka 2d ( koło Chudowa ) pozdrawiam Ania
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 i już jestem w domu Ania, Krzysiek super to zorganizowaliście dziękuję Wszystkim za przemiłe rozpoczęcie okresu przedświątecznego jeszcze raz radosnych świąt Bożego Narodzenia ps. Zenek, Robert - wszystkiego najlepszego od moich potworów tortożerców
GadekW Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 My też już w domku. Też przyłączamy się do życzeń Robercie i Zenonie. Aniu i Krzyśku wielkie podziękowanie za stworzenie wspaniałej atmosfery i całej reszcie bez której spotkanie nie mogło by się odbyć ... Wesołych Świąt...
Ania Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Również chcielibyśmy podziękiwać Ani i Krzysiowi za super organizację Opłatka 2014 Jak zawsze było super,przemiła przedświąteczna atmosfera i przede wszystkim Wspaniali ludzie Chcielibyśmy jeszcze raz życzyć Wam ZDROWYCH i WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU pozdrawiamy Ania i Kristof
Sympatycy Anton Opublikowano 14 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2014 Znów jeden z niezapomnianych, wspólnych wieczorów za nami. Organizatorzy spisali się na SZÓSTKĘ z plusem! Aleeeee .... i uczestnicy całego "zamieszania" nie byli gorsi i swą obecnością oraz pozytywnym nastawieniem do rangi spotkania - byli wzorcem do naśladowania. Sam lokal pozostanie mi na długo w pamięci. On ma coś w sobie. Jedzonko odpowiadało mi. Kawusia pychotka. Torty i ciacha podobno były smaczne. Porobiłem parę fotek. Nie są pierwszej jakości, jednak można się na nich rozpoznać. Dziękuję za wspaniały wieczór w tak doborowym i wyśmienitym towarzystwie. Szukałem Was w korcu maku i znalazłem. Robertowi i Zenkowi jeszcze raz 100 lat. Wszystkim - zdrowych, szczęśliwych i wesołych świąt bożego narodzenia, oraz dosiego roku.
ja-rek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Martyna i ja-rek bardzo dziękują za wspólnie spędzony przedświąteczny czas - tylu NAS razem i wspólnie było pod jednym dachem, że heeejjj.... Nasi ORGANIZATORZY załatwili NAM takie miejsce RAJCOWANIA, że hoo.. hoo... a obżarstwo było przeokropne. Do teraz ledwie łapię oddech a nawet jednego ciasta nie skosztowałem...: sernika, makowca, jabłecznika !placz1 . SOLENIZANTOM:... i jeszcze jeden i jeszcze raz... 1oo lat - to do Zenka i Roberta.Tort zjadłem... no niestety był dobry...bry...bryy. Do czwartku. M.i J.
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dziękuję bardzo za miłe spotkanie opłatkowe. W związku z tym, że to ja ostatni przybyłem na spotkanie, miałem okazję zobaczyć jak liczną grupę tworzymy. Gdybym nie zobaczył na wejściu znajomych twarzy to w pierwszej chwili chciałem się wycofać bo wydawało mi się, że pomyliłem imprezy gdyż zaskakująca była ilość osób. Toż to wyglądało jak weselisko. Wielkie dzięki dla organizatorów i dla nas wszystkich obecnych. i nie mogłem sie powstrzymać
Rekomendowane odpowiedzi