Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Pozwoliłem sobie na nowy wątek, bo szkoda, żeby zginęła gdzieś w czeluściach forum pamiątka fajnie spędzonej niedzieli pod znakiem ognia i kijka Było jak zwykle odlotowo. Zawitał do nas region Łódzki robiąc nam wszystkim fajną niespodziankę. Organizator wypadu do Roztoki trochę nam się zakręcił, bo na początku nie pamiętał czy to ma być w sobotę, czy w niedzielę , później pomyliła mu się godzina ustawki ale w końcu poprowadził nas zwartym szykiem bardziej przepisowo niż przepisy pozwalały do samego Leszna, gdzie zaopatrzyliśmy się w kiełbę i inne specjały. Od Leszna do Roztoki jak tradycja nakazuje był "ogień", przynajmniej z mojej rury . Dzięki Mariuszowi na miejscu było wszystko przygotowane, drwa, kijki itp. Problem był z zapaleniem ognicha, mimo tak wielu palących nikt nie miał zapałek, tylko te elektroniczne papierosy ...... Na szczęście Marcin (ten od BMW) znalazł gdzieś zapalniczkę i wreszcie ukazał się płomień. A było tak: Jak ktoś ma jeszcze ochotę na oglądanie fotek to zapraszam TU
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Ja tez wszystkim dziekuje za piekny dzien, duzo wrazen, szczegolna atmosfere i taka frekwencje jak rzadko na takich spotkankach. Bylo na tyle fajnie ze nawet przez chwile nie myslalem o przyziemnych tematach.
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Dzięki wielkie wszystkim za fajne spotkanko i wspólne pojeżdżenie. Nawet nie sądziłem, że tyle nas się pojawi, zwłaszcza w związku z licznymi nieporozumieniami w temacie startu spod C66 . Naliczyłem 35 jednośladów po przyjeździe reszty ekipy Cormorana Pogoda do ogniska, kijków i parkingu była w cenie, mimo to, przepraszam, jeśli kogoś uraziłem taką obcesową ściepą do torebki Szacun dla ekipy łódzkiej, fajnie że wpadliście Miejmy nadzieję na jeszcze jakiś łikend z taką pogodą Razem z Orłami polecieliśmy na Warszawę i gdzieś na Górczewskiej się rozłączyliśmy, a jechało się zacnie Chociaż 2 kierowników katamaranów nie patrzyło w lusterka, to jednak Orzełek dał radę i obyło się bez strat... Jutro ogarnę zdjęcia bo dzisiaj już mi się nie chce, parę sztuk wrzuciłem do cukiera... pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Października 2014 Administrator Opublikowano 19 Października 2014 Kolejne spotkanie w Roztoce (edycja jesień 2014) na ognisku zostało zaliczone Dzisiejsza jazda 2oo to poezja pozytywnych doznań... 18 stopni w drugiej połowie października... i te ozłocone drzewa, to jesienne słońce na praktycznie bezchmurnym niebie i... ten przemiły klimat ogniska i trzaskającej od temperatury kiełby ... arrr Frekwencja dopisała a wręcz zaskoczyła Dzięki wszystkim przybyłym, w tym także ekipie z Łodzi Cóż powiedzieć więcej... tradycji stało się zadość Do następnego Ps. Arturas i AndrzejS oraz Sekta Tmaxa po Roztoce skoczyła jeszcze na Starówkę zobaczyć Zygmunta. Dzięki za wspólną jazdę Ps2. Worlan uwielbiam te widoki wypasających się
krzysiu Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Byliśmy, widzieliśmy, jedliśmy super klimat w doborowym towarzystwie, dzieki dla ......... oj i dla tych co to ich zapomnialem wymienić tez wielkie dzieki.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Fajne klimaty tam macie dzięki za przyjęcie i do następnego.
Administrator Artix Opublikowano 19 Października 2014 Administrator Opublikowano 19 Października 2014 Dziekuje wszystkim za mile spotkanie, postaram sie rowniez zmontowac filmik z tego zacnego spotkania.
Sympatycy Volvo Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Było super dzięki wszystkim za miłe spotkanko do następnego.
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 ale w końcu poprowadził nas zwartym szykiem bardziej przepisowo niż przepisy pozwalały do samego Leszna... Pozwolę sobie wtrącić, że jako autor sformułowania "jazda na szarańczę", nie mogę dawać złego przykładu i prowadząc kolumnę zap....c tak, żeby końcówka wycieczki musiała łamać przepisy Trzeba jednak przyznać, że jechałem dość wolno i tu się kajam, bo wiem, że Artix się spocił Grzesiek, w każdym razie nie widzę sensu ogarniania moich zdjęć, Twoje są kwintesencją dzisiejszego spota. Po prostu bajka Zresztą dobra, kije do kiełbasy: Stworzyliśmy piękny krąg Zajęcia w podgrupach: Całkiem spora wycieczka pzdr
Marcino1 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 To była fantastyczna niedziela Dzięki Wszystkim za jazdę i spotkanie.
Skała Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Zapraszam do oglądania. Mam nadzieję że ok bo to moje pierwsze dzieło [media=] [/media]
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2014 Jak na pierwsze dzieło to spoko, powodzenia przy następnych
JuStA Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 A oto moja skromna fotorelacja https://plus.google.com/photos/118170440413805029473/albums/6072687069284759169
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2014 Zjednoczeni w Burgmanii a szczególnie obcujący z naturą w Roztoce zeszłej niedzieli! Z niekłamaną przyjemnością prezentuję dzieło przecudnej urody, wykonane w kooperacji z Krzytrem, opiewające nasze zacne zbiegowisko/ognisko.
Skała Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 O ja niegodzien swojego filmu ... Mój to raczkujący pikuś Jak zawsze kawał dobrej roboty wykonałeś!!! Gratulacje! PS: Dziękuję choć za te 6 pierwszych sekund
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Października 2014 A ja znowu za szybko przyjechałem i na wjazd w Roztoce się nie załapałem . Ale i tak tego żółtego zawsze pełno tak Krzytro mówił
Klubowicze DaniL Opublikowano 21 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2014 Filmik prima sort. I zdjęcia i monaż GIT
Administrator Artix Opublikowano 24 Października 2014 Administrator Opublikowano 24 Października 2014 A tu Roztoka widziana w jeszcze inny sposób [media=] [/media]
Rekomendowane odpowiedzi