Marcin organizator Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Witam wszystkich znajomych i nie znajomych po dłuższej nieobecnosci..... Mam pytanie , w zwiazku z tym ze mój kolega (który tez pomagała przy organizacji zlotu w Charbrowie, Jacek, jesli ktos jeszcze pamieta) ma niedługo urodziny chciałem kupic mu w prezencie model skutera , oczywiscie Burgmana.... no i tu pojawił sie problem...nie moge nic znalesc...Moze ktos z Was wie czy cos takiego w ogóle istnieje , i gdzie to dostac? Pozdrawiam
Rogierro Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Na razie jedyne co znalazłem to taki wątek: http://burgmanusa.co...urgman-toy.html A po chwili jeszcze na naszym forum, niestety chyba nie ma burka: http://www.forum.burgmania.net/topic/5216-modele-skuterow-maxi-na-polke/
Marcin organizator Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Dzieki za podpowiedz....Podpatrzyłem na tym pierwszym linku....Znalazłem na eBay , juz zamówiłem idzie z Korei....mam nadzieje ze dojdzie na te urodziny....
Marcin organizator Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 Witam.Model doszedł.Jeszcze raz dzieki za podpowiedz.Pozdrawiam
Lucjan73 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Wrzuć jakieś foty i podaj adres strony gdzie kupiłeś. Może się komuś przydać.
LWfilip Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 No bo jak się przegląda ofertę firm proponujących modele to widać, że skutery są w mniejszości. Są oczywiście, ale jakoś tak biednie. Wydaje mi się, że tylko motocykle BMW są najbardziej "umodelowioną" marką. WELLY pokazuje nawet wersje jednego pojazdu. Jeśli macie jakieś ciekawe linki do katalogów firm to też poproszę o takowe.
Rekomendowane odpowiedzi