gumis Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 To się Tomeczku z Saperem zamieniłeś ?? ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Listopada 2019 W dniu 14.11.2019 o 13:45, tomekstw napisał(a): ja odpadam, WKU mnie znalazło i idę na jednodniowe ćwiczenia rezerwy i to w niedzielę Rozwiń Tomek, ty oczywiście żartujesz ? ? przecież co najmniej do 10 lat dziadków nie biorą. Mnie imiennie zapraszali do WOT-u, ale do rezerwy już ze 20 lat nikt mnie nie ciągnie. A z ciekawości. Jaka formacja ? Skutery pancerne ? ?
tomekstw Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 No nie żarty. Nie jest to WOT. Ja mam przydział mobilizacyjny w MSW nie w MON. Przydział mam, jak to się na dzielni mówi, na "pałach".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Listopada 2019 no i wsio paniatno ? ?♀️ a ja dalej obserwuję temat. Na "żubry" to nie bliżej do biedronki ? ? ale jak już do Mucznego to koniecznie przez Dynów i Krościenko.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Listopada 2019 W dniu 14.11.2019 o 14:15, tomekstw napisał(a): No nie żarty. Nie jest to WOT. Ja mam przydział mobilizacyjny w MSW nie w MON. Przydział mam, jak to się na dzielni mówi, na "pałach". Aaaaa, szkolenie muzyczne, sekcja perkusji.
gumis Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Panowie i Panie, widzę to tak, że spotkanie 8:45 na znanym Orlenie w Tyczynie, kawka itp i o 9:00 start w stronę Mucznego. Planowany powrót ok 15, grupa Rzeszowska pewnie ciut wcześniej w domu niż Dębicka ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Listopada 2019 No to mamy przewodnika, Paweł - wpisuj dane do Wycieczek i gotowe.
gumis Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 To wszystko wpisane, skąd dokąd i o której planowany zjazd Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Listopada 2019 Wpisane, ale w temacie do pitolenia, więc aby było do realizacji, to powinno trafić do wycieczek, dla porządku
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2019 W dniu 8.11.2019 o 15:00, Saper napisał(a): ... słońce świeci, śniegu nie ma, deszcz nie pada.Piękny dzień się zapowiada. Rozwiń Kurde, coś trzeba ten wierszyk Grześka trochę zmodyfikować bo od kilku dni: ... słońca nie ma, deszczyk pada i śnieg z góry leci ? taki hu..wy okres się zapowiada ? co tu taka cisza ?
tomekstw Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 a bo po sezonie, coś by podłubał przy moto a zimno. Trzeba aku wyjąć, się nie chce bo zimno. Coś tam się patrzy za nowymi laczkami na 2020. Nie ma o czym pisać.
szupek Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dokładnie, dziś byłem w garażu kilka rzeczy wynieść, pizga jak fix, nie zachęca do prac na zewnątrz ?
szupek Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Hejo Pany, jak tam? Skutery wyciągnięte? Ja znów burgerem do pracy latam ?
tomekstw Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 W dniu 17.12.2019 o 08:15, szupek napisał(a): Hejo Pany, jak tam? Skutery wyciągnięte? Ja znów burgerem do pracy latam ? Rozwiń W niedzielę miałem ochotę polatać, ale sprzęt zimuje zamiejscowo, więc tylko pomarzyć można. Mogę co najwyżej popatrzeć sobie w piwnicy na ... akumulator :) A do pracy sobie kupiłem mocniejszy sprzęt, całe 1,1. Burza maszyna. Do czego to doszło żeby sprawne technicznie auto było tańsze od roweru.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Grudnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Grudnia 2019 a ja poczekam do świąt. Ma być 18 stopni ?
Bogusz Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opublikowano 24 Grudnia 2019 WitamDla wszystkich :Na ten nadchodzący dzień piękniutki. Wszystkiego najlepszego życzą Ci makówki, karpik też Ci śle życzenia, a wraz z nimi pozdrowienia. Poczekaj na pierwszą gwiazdkę, podziel się opłatkiem ze swą rodzinką, krewnymi, babcią i dziadkiem. Niech Ci 12 świątecznych potraw zasmakuje, jeśli nie 12 to 11 lub 10 do krzesła przykłuję. Napełnij swój brzuszek byś nie był dalej taki "maluszek". Spędź ten wieczór ze swymi bliskimi, żeby stali się dla Ciebie jeszcze bliższymi. Przeżyj te święta jakby były ostatnimi, spraw żeby były od ostatnich jeszcze lepszymi. Przypomnij sobie cały miniony rok, bo za niedługo zrobisz wielki skok. W sylwka będzie ludzi tłok, a przed Tobą cały następny rok. Więc 3-maj się ciepło. Niech kłopoty przed Tobą uklękną, bo w 4-rech literach je mamy i wszystko dobrze sobie poukładamy. Bogusz Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Grudnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Grudnia 2019 Jak tam panie i panowie po świętach ? ? ja jestem trochę rozczarowany. ? śniegu niby nie było, ale pogoda nie zachęcała też do jazdy na skuterze. ? Chyba się poddam i w tym tygodniu doleję paliwa pod korek i przykryję kołderką na zimę.
Bogusz Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Hej. To jeszcze nie przykryles kolderka skuttra ?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk U mnie snieg jest w malych ilosciach i jesst bialo Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
tomekstw Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 W dniu 30.12.2019 o 12:22, EndriuBis napisał(a): Jak tam panie i panowie po świętach ? ? ja jestem trochę rozczarowany. ? śniegu niby nie było, ale pogoda nie zachęcała też do jazdy na skuterze. ? Chyba się poddam i w tym tygodniu doleję paliwa pod korek i przykryję kołderką na zimę. Rozwiń Święta, święta i po..... U nas sprzęt już zimuje od dwóch tygodni, ciepło bardzo nie ma ale sucho pod przykryciem i bez tłoku, a nie, w zbiorniku tłok znaczy pełno. Jedynie aku stoi w cieplejszej piwnicy. Pozostaje tylko pooglądać na YT wojaże po zakątkach PL, EU, UA i coś zaplanować na 2020.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Stycznia 2020 W dniu 30.12.2019 o 12:43, tomekstw napisał(a): Rozwiń W dniu 15.11.2019 o 12:41, Saper napisał(a): Rozwiń W dniu 14.11.2019 o 14:09, gumis napisał(a): Rozwiń Pany i Panewki ? jest taki temat klik. . Proszę się nie sugerować logiem Świętokrzyskim. Można zamówić tylko z logiem Burgmanii (podkarpackiego nie mamy ? ).
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Stycznia 2020 Polarów ci u mnie dostatek, więc nie zamówię kolejnego.
tomekstw Opublikowano 13 Stycznia 2020 Opublikowano 13 Stycznia 2020 to póki co jak nie mamy loga to lipa . Można by pomyśleć o takiej wektorówce ale ja się na tym nie znam i nie zrobię.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Stycznia 2020 A po co Wam logo?, skoro jest Nas tyle co nic i ciężko to nazwać grupą. A można nas policzyć na palcach jednej ręki.
tomekstw Opublikowano 13 Stycznia 2020 Opublikowano 13 Stycznia 2020 W dniu 13.01.2020 o 21:32, Saper napisał(a): A po co Wam logo?, skoro jest Nas tyle co nic i ciężko to nazwać grupą. Rozwiń Coś taki dziś jesteś pesymistycznie nastawiony. Dziś nas mało a w marcu , kwietniu będzie nas dużo. Oj emerycie ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Stycznia 2020 Tomek, fantasta z Ciebie, ja jestem realistą i jakoś nie chce mi się wierzyć w te tłumy. Na razie uważam, że wystarczy nam ogólne logo Burgmanii. Kiedyś jak będzie nas więcej, to kto wie...
Rekomendowane odpowiedzi