Bogusz Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Za Toba z tylu jest znak kierunku jazdy ... :)Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Dokładnie tak. Niebieski - trasa niezbyt wymagająca.
Bogusz Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Myslalem ze krecisz na czarnych Andrzej :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Bogusz nie podpuszczaj Go, bo jeszcze nogi połamie.
Bogusz Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Grzesiek . Znajac Andrzeja chwilke , nie jest raptusem i nie smignie . Ale ja bym smignal . O jakbym smignal ... , a pozniej piwo z pradem , hej ...Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Kwietnia 2019 się kurna narciarze znaleźli ? jakieś 7 lat i 10 kg temu dałem się raz jeden namówić na zjazd czarną trasą. Jakoś przeżyłem, ale nigdy więcej. Obecnie rano czerwone, a od połowy dnia niebieskie. Jeszcze jutro białe szaleństwo, a w piątek do domu. Za to jakie widoczki.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Widzę po innych działach forum, że nasz "kurna narciarz" wrócił na łono Podkarpacia, wszędzie Go pełno, ale zameldować powrotu to nie raczy. "Nasadzenie fiołków" chyba trzeba Mu zrobić i priorytety poustalać. ?
Bogusz Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Racja :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gumis Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Panowie jak macie czas przy kawce, to polecam poczytać ten krótki wątek na forum hoonda.pl Znajdziecie tam coś ciekawego ? http://hoonda.pl/viewtopic.php?f=8&t=1438 p.s. interesująco zaczyna się od 2 strony
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wymaga ode mnie zalogowania, a konta nie zamierzam tam zakładać.
gumis Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 a to sorki, myślałem, że nie wymaga. No nic, opowiem Wam na spocie ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 No to chociaż uchyl rąbka tajemnicy. O sssso chozi.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Kwietnia 2019 57 minut temu, Saper napisał: Widzę po innych działach forum, że nasz "kurna narciarz" wrócił na łono Podkarpacia, wszędzie Go pełno, ale zameldować powrotu to nie raczy. no kto by pomyślał że się koledzy tak za mną stęsknili ? mówiłem przecież że wracam w piątek to i jestem. Jak by się coś zmieniło to bym dał znać. ? na razie do przerwy śniadaniowej udało mi się wyczyścić pocztę po całym tygodniu ? nie jest źle. 23 minuty temu, gumis napisał: a to sorki, myślałem, że nie wymaga. ............ akurat ten dział wymaga, bo w innych sporo można czytać bez zalogowania. Tyle tylko że nudą wieje. O czym np. można pisać na forum Hondy w dziale technicznym ? ?
sasqacz1989 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Cześć i czołem Nie wiem czy to właściwe miejsce ale chciałem się przywitać u lokalsów. Pozdrowienia z Krosna
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Siema, no to z Krosna będziesz już drugi.
Szymqw Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 CzescWitam kolege z Krosna ! No to juz jest nas dwoch ;)Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Bogusz Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam rowniez Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Kwietnia 2019 13 godzin temu, sasqacz1989 napisał: Cześć i czołem. Nie wiem czy to właściwe miejsce ale chciałem się przywitać u lokalsów. Pozdrowienia z Krosna Witam kolegę z "Miasta Szkła" ? dział do przywitania się lokalnie jest OK, ale warto się przywitać i na ogólnym, co by pokazać się innym, ale .......... nie w czyimś poście, tylko śmiało, w dziale Serdeczności załóż swojego posta z przywitaniem. Napisz też coś o sobie. To Twój pierwszy jednoślad, czy wcześniej już czymś jeździłeś ? Jak użytkujesz ? Lokalnie, czy raczej wycieczki za miasto ? I czytaj dział lokalny - zapraszamy na co miesięczne spotkania i wspólne wycieczki za miasto, a końcem maja do sztafety Cusiowej. Jest tez taki wątek.
sasqacz1989 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, EndriuBis napisał: Witam kolegę z "Miasta Szkła" ? dział do przywitania się lokalnie jest OK, ale warto się przywitać i na ogólnym, co by pokazać się innym, ale .......... nie w czyimś poście, tylko śmiało, w dziale Serdeczności załóż swojego posta z przywitaniem. Napisz też coś o sobie. To Twój pierwszy jednoślad, czy wcześniej już czymś jeździłeś ? Jak użytkujesz ? Lokalnie, czy raczej wycieczki za miasto ? I czytaj dział lokalny - zapraszamy na co miesięczne spotkania i wspólne wycieczki za miasto, a końcem maja do sztafety Cusiowej. Jest tez taki wątek. Honda S-wing (obecny maxi-skuter ) jest moim drugim jednośladem i pierszym po blisko 15 letniej przerwie, za dzieciaka jezdziłem JAVA TYP 20, 50 cm3 i uwaga to też był skuter choć miał biegi ? Traktuje "skrzydełka" jako formę przejściową i chciałbym się przenieść na coś "większego" w przyszłości. Z moto korzystam do jazdy do pracy ( jak temperatura pozwala ), jazdę wokoło komina i weekendowe jednodniowe wypady ( Solina, Ziemia Przemyska, Bieszczady, )
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Kwietnia 2019 11 minut temu, sasqacz1989 napisał: Z moto korzystam do jazdy do pracy ( jak temperatura pozwala ), jazdę wokoło komina i weekendowe jednodniowe wypady ( Solina, Ziemia Przemyska, Bieszczady, ) No proszę , widać że "nasz chłop". Odróżnia Solinę od Bieszczad ? , nie to co "przyjezdni" już od Sanoka są w Bieszczadach ? Jednodniówki, przeważnie niedzielne też zaliczamy, a kierunek Bieszczadzki, przez Słodki Domek jest nam dość bliski. ? Może kiedyś się spotkamy. Na krótkie wypady spokojnie nadążysz i na 125 .
tomekstw Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 17 godzin temu, EndriuBis napisał: nie to co "przyjezdni" już od Sanoka są w Bieszczadach ? ale się uśmiałem z rana
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Niedzielę co prawda zapowiadają deszczową, ale w "długi weekend" ma być lepiej, może "tentegoten" jakiś wypadzik?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Kwietnia 2019 W najbliższą niedzielę i tak bym nie dał rady - wyjazd rodzinny ? ale w weekend majowy czemu nie. Tylko że u mnie tylko 3-go zapowiada się wolny. Obserwuję temat.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Koledzy z Dębicy proponują wyjazd 02.05.2019 w kierunku puszczy sandomierskiej.
Rekomendowane odpowiedzi