Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2019 Bogusz dzieło jest Twoje, wszak ramkę dobrałeś osobiście. Teraz jak spadnie, to nie będzie bezboleśnie.
Bogusz Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Trzeba teraz w kasku chodzic i spac w domiu . Ha haWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2019 16 minut temu, Saper napisał: ........Teraz jak spadnie, to nie będzie bezboleśnie. Jak byś zapytał, to bym Ci podpowiedział że obrazek spadł nie dlatego że rama była słaba, tylko haczyk w ścianie źle przybity. Jak byś przybił odpowiedni, najlepiej taki żeby go sąsiad z drugiej strony młotkiem dogiął to na pewno by nie spadł ?` a swoją drogą jak to jest "ta ramka" o której mówiliście kiedyś to niezły wynik. 2 czy 3 lata wam to zajęło ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2019 Dwa lata minęły, ale warto było czekać, z ramkami jak z winem - im dłużej czekasz... tym lepiej wygląda.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2019 Aby nie zaśmiecać tematu "wycieczek", w niedzielę ma być 16 stopni, są chętni?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2019 Obserwuję temat. Ja może i bym był, ale raczej wcześnie rano i max. 150 km w koło komina. Masz coś konkretnego na myśli ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2019 Chodzi mi coś po głowie. Co to znaczy wcześnie rano?
emjarek Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 Teraz, Saper napisał: Chodzi mi coś po głowie. Co to znaczy wcześnie rano? I gdzie jest komin?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2019 wcześnie rano, to wcześnie rano. Najpóźniej o 8:00 start i powrót przed 12:00 ? ale jeszcze sprecyzuję - zobaczymy co Barbara na to, bo ona może mieć inne plany ? a komin u nas jest na Załężu ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2019 30 minut temu, EndriuBis napisał: ... ale jeszcze sprecyzuję ... No to precyzuj, konsultuj i pisz. A mnie chodzi po głowie coś innego niż Załęże. ?
emjarek Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 7 godzin temu, EndriuBis napisał: wcześnie rano, to wcześnie rano. Najpóźniej o 8:00 start i powrót przed 12:00 ? ale jeszcze sprecyzuję - zobaczymy co Barbara na to, bo ona może mieć inne plany ? a komin u nas jest na Załężu ? Piękna sprawa. Mógłbym?
gumis Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Jaki plan na niedzielę?Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 10 godzin temu, Saper napisał: No to precyzuj, konsultuj i pisz. spoko, postaram się dzisiaj wieczorem dograć "konsultacje" ? 3 godziny temu, emjarek napisał: Piękna sprawa. Mógłbym? a dlaczego nie. To "puki co" wolny kraj, tylko straszliwie sterowany przez przepisy UE ? 2 godziny temu, gumis napisał: Jaki plan na niedzielę? Grzesiek ma "plan" aby gdzieś pojechać. Ale na razie nie chce zdradzić kierunku ? wiem tylko tyle że nie do Załęża ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 Czekam na wynik konsultacji, bo od tego będzie zależał finalny plan trasy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 Panowie, nie wiem czy pamiętacie ale w niedziele zmieniamy czas. Śpimy godzinę krócej. ? Proponuję spotkanie o godz. 9:00. Czas mam do 16:00, a może i dłużej. A Baśka zastanawia się czy pojedzie. ? Grzesiek zapodawaj co tam masz.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 A czy wiecie, że śnieg pada. Czyżby zima wróciła?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 Dopóki nie powiedziałeś o śniegu - nie miałem pojęcia. Ale faktycznie - coś tam leci takiego białego. To nie manna na rano ? ?
Bogusz Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Hej. To tylko dodatek na sniadanie do mlecznej zupki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Czaje sie i czaje tu i czekam na ta traske , bo chcialbym... Nawet juz kurtke i spodnie wyprasowalem w kant na niedzieleWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 No dobra, zapodam w "Wycieczkach" - za moment.
Bogusz Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Troche prognoza na niedziele sie zmienila . Mam nadzieje , ze sie troche poprawi Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 Jeżeli będzie padało, to wycieczka zostanie przełożona na inny termin.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 Ja jestem za Słodkim Domkiem ?
Szymqw Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Drodzy panowie. Ja chętnie bym się wybrał, ale jeszcze nie w tą niedzielę. "Rozgrzebany" kymczak jeszcze, ale już niedługo poskładam, będziem jeździć ?
Rekomendowane odpowiedzi