Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dnia 4.01.2019 o 21:48, EndriuBis napisał: Na wiosnę planujemy powtórkę z Bieszczad. Kominek wymieniony na nowy - jest dobrze. ? Piszecie się ? Już z niecierpliwością czekam na info ? co gdzie kiedy i dlaczego tak krótko
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2019 Hmmmmmmmmmmmmmmmm Kusicie ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Chłopaki, powoli, jeszcze wszystko zasypane, przecież zima.
Jaki 40 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ale lada moooooooment będzie po zimie, śnieg spłynie a w tedy
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Stycznia 2019 Oj tak, tak, żeby jak najszybciej, bardzo mi brakuje skutera.
gumis Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Panowie ja jestem tak wyposzczony po tym roku brakiem jazdy na 2 oo, że chyba zacznę jeździć w koło po garażu, jak to dziś mi Saper sugerował Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Stycznia 2019 17 godzin temu, Saper napisał: Oj tak, tak, żeby jak najszybciej, bardzo mi brakuje skutera. To może troszkę wspomnień osłodzi Ci czekanie ? tak było w maju : a tak we wrześniu ? :
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Stycznia 2019 No tak, było pięknie. Dobrze, że do wiosny coraz bliżej.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Piszę tutaj, aby nie zaśmiecać tematu spotkań. U nas na razie szpital. Jakieś choróbska nas dopadły. Ale do spotkania jeszcze ponad tydzień. Może będzie dobrze. Kto z RZ się wybiera ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia 2019 No jak to kto, ja się wybieram. Trzeba sprawdzić nowy lokal, co to go koledzy z Dębicy znaleźli.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia 2019 No to z RZ wybiera się Ty i pewnie my. ? a kto się wybiera z Ekwadoru czyli RZE , a kto z RKR , a kto z RDE ? ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia 2019 UWAGA , UWAGA zagadka na zimowy wieczór: Co należy zrobić w takiej sytuacji ? - Siedzisz na skuterze (lub motocyklu) i utrzymujesz stałą prędkość. - Po Twojej lewej stronie jest przepaść. (Transfogaraska ? ?) - Po Twojej prawej stronie jedzie samochód straży pożarnej, z taką samą prędkością jak Ty. (Paweł pewnie będzie wiedział ?) - Przed Tobą biegnie świnia, która jest większa niż Twój skuter. ? - Za Tobą, tuż nad ziemią leci helikopter. - Zarówno helikopter, jak i świnia utrzymują dokładnie tą samą prędkość co Ty na . ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2019 8 minut temu, EndriuBis napisał: Co należy zrobić w takiej sytuacji ? Obudzić się
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia 2019 pierwsze pudło ?
mastergsm Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zejść że skutera i wyjść z karuzeli. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jechać dalej, jak gdyby nic się nie działo.
gumis Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Mi adwokat zakazał się wypowiadać Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia 2019 ? a liczyłem że zabawa będzie przynajmniej do końca tygodnia. 1 godzinę temu, mastergsm napisał: Zejść że skutera i wyjść z karuzeli. Prawie dobrze. Odpowiedź zaliczona. Prawidłowo powinno być że: "Zsiąść ze skutera, zejść z karuzeli i zrobić miejsce dla dzieciaków" ? Mastergsm, wygrałeś kupon na miskę z zupą kufel piwa. Do realizacji w czwartek 24 stycznia w Czarnym Sezamie
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lutego 2019 No jak tam, słonko świeci, temperatura +10 - ktoś skorzystał?
gumis Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 ja jeszcze na firmie, może jutro wyciągnę sprzęta ...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Lutego 2019 No to Paweł uważaj, nowy motor ...
gumis Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Jednak odpuściłem. Zaglądnąłem tylko pod pokrowiec, zamontowałem akcesoria od naszych skośnych braci, przygotowałem aku i czekam spokojnie na stabilne 8-10 stopni ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Lutego 2019 No to tylko ja skorzystałem, ale to się nie liczy, bo rowerem ?.
Rekomendowane odpowiedzi