Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Co do Krymu, to bardzo wątpię, że będzie jeszcze UA.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 A co ? Myślisz że znowu Nasz ? E nie, tak to nie da rady Dobra - dość o polityce. Bogusz - tylko przymiarka, czy jest coś na rzeczy ? Może Ci dzieci chcą zrobić prezent ? Bierz, nawet się nie zastanawiaj. Tylko te boczne kufry strasznie chińszczyzną zalatują
Bogusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dzisiejszy H-D mnie tez nie kreci . To byla tylko sucha przymiarka . Podoba mi sie tak jak Grzeskowi Honda Goldwing lecz w wersji trajka . Ot co . Jezeli jako prezent bym dostal to nie odmowilbym . Taki juz jestem . Dzieci raczej mi takiego prezentu nie sprawia . Moze sobie fundne w drugim wcieleniu . Ha ha
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 E tam - spoko. Jak Grzesiek wreszcie sfinalizuje to zamówienie u Ciebie (chyba że mnie coś ominęło i już sfinalizował ?) to na pierwszą ratę lizingu Ci wystarczy , a potem się będziesz martwił .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Plan dobry, teraz zobaczymy jak wyjdzie realizacja, żeby nie tak jak zwykle.
Szymqw Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 SKUTER - mnie tam osobiście się ten "skuter" podoba, ale dla mnie to już jest maszyna z serii: "wsiadam w Krośnie/Rzeszowie, a wysiadam gdzieś na Giblartarze" (czy tam gdzieś w piź...dziet
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Szymon, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości, dla mnie to też taka maszyna, na długie i bardzo długie wycieczki. Niemniej jak wcześniejsze goldasy mi się nie podobały, to obecny jak najbardziej mi się podoba, jest zgrabny.
Szymqw Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 9 minut temu, Saper napisał: Niemniej jak wcześniejsze goldasy mi się nie podobały, to obecny jak najbardziej mi się podoba, jest zgrabny. Co racja to racja. Trzeba przyznać, że ten nowy Goldas to bardzo zgrabnie sie prezentuje... Dzisiaj czy jutro jakiego lotka nie ma? (miliard w środe, miliard w sobote czy jak to tam było)
Bogusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nowy Goldas jest o ok. 50 kg lzejszy od poprzednika , oraz jeszcze jeden plus malo pali jak na taki duzy motor i wage Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Grudnia 2018 mu, bobbens napisał: cześć, dawno tu nie zaglądałem... jak tylko Gumiś się nie rozmyśli i weźmie mnie na koło potwierdzam obecność a i jeszcze jedno... prezenty jakieś będą - w końcu Mikołaj... UWAGA uwaga, ogłoszenia parafialne. Jutro na spotkaniu Bobbens znaczy się Święty Mikołaj będzie rozdawał prezenty Kto nie przyjedzie jutro ten "gapa"
Szymqw Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 PanowieWy bedziecie wiedziec...Czy możecie mnie poinstruować proszę jak najlepiej umieszczać zdjęcia na forum? (Coby to nie tracily na jakosci).Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Szymon, ja wstawiam z tapatalka, albo z przeglądarki, jeżeli wstawiam z telefonu, natomiast z "komputra" wstawiam z przeglądarki.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Z tego co wiem (ale mogę się mylić) teraz jest tak że zdjęcia które są widoczne na forum wgrywane i przechowywane są bezpośrednio na serwerze na którym postawiona jest strona. Zdjęcia pewnie automatycznie są trochę zmniejszane aby nie obciążać serwera, a z drugiej strony przecież do takiego podglądu to w zupełności wystarcza. Kiedyś było tak że zdjęcia należało wgrać na jakiś zewnętrzny serwer (np. fotosik.pl ) i dopiero po przez specjalnego linka były widoczne na naszym forum. Można było wtedy takie zdjęcie wgrywać w lepszej lub gorszej rozdzielczości. Teraz chyba tej funkcjonalności nie ma, ale miało to też słabe strony. Jak skasowałeś zdjęcia na serwerze zewnętrznym to znikały i tutaj. Dnia 4.12.2018 o 16:20, Saper napisał: Plan dobry, teraz zobaczymy jak wyjdzie realizacja, żeby nie tak jak zwykle. No panie Grzegorzu. Coś dla Pana do zwiedzania: Gigantyczny podziemny schron.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Grudnia 2018 Widziałem program w telewizji na ten temat, muszę się tam wybrać, ale dopiero jak ciepło się zrobi.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Puk Puk jest tu kto ? Sprawdzam tylko czy wszyscy po Świętach i po awarii forum doszli już do siebie ? ? A przy okazji. Widzę tylko awatara Sapera i swojego. Bogusz i Szymon - macie puste.
gumis Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Żyjemy, ja u siebie widzę avatara, u pozostałych tak jak piszesz coś jest nie tak.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Święta, jakie święta? Czyżby jakieś były?A na poważnie, to oprócz awatarów, poszły też zdjęcia, np z wątku wycieczkowego.
Bogusz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Hej . Najsampierw w 2019 Roku dla Was wszystkich zycze spelnienia marzen i zdrowka ! Ja zyje . Cale Swieta i Nowy Rok przezylem z wirusem i wysoka goraczka . Dzisiaj mam zamiar odrobic stracony czas i trud , biorac po pracy w domu lek w butelce i metoda wstrzasowa pozbyc sie choroby . :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Bogusz zdrowiej, bo wiosna coraz bliżej, a co do terapii, to ja biorę aspirynę, herbatę z prądem i do łóżka, rano wstaję zdatny do użytku.
Bogusz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Grzesiek . Dla mnie to za mala dawka . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzieki za zyczenia . Czekam na ciepelko wiosny . Czuje to i wyobrazam sobie . I...na tym sie to konczy , choc pd czasu do czasu ode po kask , ubieram , wlaczam onterkom i juz jest polowa sukcesu . Ech...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Stycznia 2019 No to proponuje zmienić proporcje, czyli wziąć 80% spiru do 20% herbaty. Taka dawka na pewno nie będzie za mała, gwarantowane.
Bogusz Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Robie Grzesiek Fiferafe . Chyba mowilem co to jest . Piwo ze spirytusem w szklance i na jeden raz fruu . MniamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jeżeli w proporcji: dwie krople piwa na kufel spirytusu, to w porządku. taka mieszanka na pewno zadziała.
Rekomendowane odpowiedzi