Bogusz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 No jak to gdzie, za oknem, a bynajmniej piłem tylko kawę. Panowie . Czytam i nie wierze . Ja od paru dni nie moge odebrac moto z serwisu ze wzgledu na pogode . Widocznie jestem zmarzluchem . To gdzie trasa ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Bogusz, a co robiłeś, że skuter w serwisie?
Bogusz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Grzesiek ! Ogolny przeglad przed zima , zawory regulacja , wymiana linki recznego hamulca itp . Drobne rzeczy .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2018 To do wiosny kolega jest już przygotowany, tylko jeździć.
Bogusz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Mam nadzieje ze wiosna przyjdzie bardzo szybko . Ja juz przebieram nogami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Nie tylko Ty, mnie już od dawna brakuje skutera.
Bogusz Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ja robie to tak : - spie razem z kaskiem a z zona rozmawiam przez interkom . Ha ha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2018 48 minut temu, Bogusz napisał: Grzesiek ! Ogólny przegląd przed zima , zawory regulacja , wymiana linki ręcznego hamulca itp . Drobne rzeczy . Akurat wymiana linki hamulca ręcznego to w tym modelu nie taka drobna rzecz. wiem bo u siebie robiłem samemu (a u mnie jest dość podobnie). 46 minut temu, Saper napisał: Nie tylko Ty, mnie już od dawna brakuje skutera. A mi wcale go nie brakuje muszę skurczybyka co dziennie 2 lub 3 razy przestawiać w garażu Ale pojeździć na tym "skurczybyku" to bym pojeździł, oj pojeździł bym
gumis Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 2 godziny temu, Saper napisał: Paweł, słonko świeci, może jazda testowa? Chodzi to dziś za mną, ale problem jest taki, że po pierwsze nie mam kurtki a dwa to jak bym już miał się nim przejechać to musi być sucho p.s. już mi się kilka razy śniło, że nim jeździłem
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Grudnia 2018 Godzinę temu, EndriuBis napisał: muszę skurczybyka co dziennie 2 lub 3 razy przestawiać w garażu ... No to musisz przeorganizować garaż i nie będziesz musiał nic przestawiać.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Dnia 3.12.2018 o 12:04, Saper napisał: Nie tylko Ty, mnie już od dawna brakuje skutera. Grzesiu, chyba wreszcie jest skuter dla Ciebie silnik większy jak 650 ccm - jest, szyba elektryczna - jest, dobra osłona przed wiatrem - jest, składane lusterka - są, automat - jest dodatkowo dołożyli nawigacje, bieg wsteczny i centralny kufer w standardzie nic tylko brać
Bogusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Grzesiu, chyba wreszcie jest skuter dla Ciebie silnik większy jak 650 ccm - jest, szyba elektryczna - jest, dobra osłona przed wiatrem - jest, składane lusterka - są, automat - jest dodatkowo dołożyli nawigacje, bieg wsteczny i centralny kufer w standardzie nic tylko brać ...tylko ten ciezar ! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJest tez taka TRAJKA .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Panowie, spokojnie, jest skuter dla mnie , ciężar mi tak bardzo nie przeszkadza. Bardziej przeszkadza mi cena!
Bogusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Panowie, spokojnie, jest skuter dla mnie , ciężar mi tak bardzo nie przeszkadza. Bardziej przeszkadza mi cena! Zlozymy sie GrzesiekWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Oj, długo musielibyśmy się składać, bardzo długo.
Bogusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Poprosimy sw. Mikolaja o moze on sprezentuje w ramach programu 150.000 plus ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Taa, ale żeście się rozmarzyli Mikołaj tak na Was działa ? Jak będzie to sprzęt składkowy to pomyślcie jaki będzie musiał być szeroki przecież wszyscy będą chcieli jechać z przodu a jak Grzesiek zacznie zbierać kasę dzisiaj, to akurat za 10 lat weźmie mały kredycik i GL już jego
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Do tej wersji, którą testował Ojciec Dyrektor, braknie jeszcze 20 tyś.
Bogusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Trzeba bedzie walczyc o RABAT ! Tak a'propos sa wypozyczalnie motocykli , dni testowe salonow motocyklowych
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Andrzej, za 10 lat to ja już od dawna będę pucował skutery u św. Piotra. Albo u tego drugiego.
Bogusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 A co Wy na to ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 O ile nowy goldas mi się podoba, to takie coś ani trochę.
Bogusz Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 3 minuty temu, Saper napisał: Andrzej, za 10 lat to ja już od dawna będę pucował skutery u św. Piotra. Albo u tego drugiego. Gdzie Ci sie tak Grzesiek spieszy ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nie napisałem, że mi się spieszy, ale jestem realistą, nie fantastą.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Grudnia 2018 4 minuty temu, Bogusz napisał: A co Wy na to ? A co to kurna jest ? Jakiś H-D ? 3 minuty temu, Saper napisał: O ile nowy goldas mi się podoba, to takie coś ani trochę. Co ty gadasz teraz ludzie długo żyją. Za 10 lat - nie wiem czy GL-ach czy na czym innym , czy razem czy każdy sam, ale pojedziemy na Krym, jak z powrotem będzie UA
Rekomendowane odpowiedzi