Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Puk puk jest tu kto?

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Bogusz, nie możliwe ? :(  ty w domu ?   zamknąłeś firmę ?     Propozycja ciekawa, ale jednak wolał bym na neutralnym gruncie.    

Opublikowano

W domu jestem na chorobowym . Neutralny grunt tez jest kolo mnie . Wyjdziemy tylko za brame na zewnatrz i juz .

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano
30 minut temu, EndriuBis napisał:

Jak tam Szymon - masz już siedzenie z powrotem ?  Jest się czym pochwalić ?

Jeszcze nie. Jeszcze chwile zejdzie tapicerowi, bo mówił, że ma w tej chwili inne rozgrzebane projekty. Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie (czy to będzie się czym chwalić czy może nie koniecznie :)).Poza tym to porozbierałem trochę Kymkacza (bez plastików nawet wygląda fajnie, jak rasowy "naked" :)) i przy okazji parę rzeczy serwisowych sobie porobię (płyn w chłodnicy - coś zauważyłem że mało jest, pewnie wymienię cały, zaleje nowym, filtr powietrza i takie tam...). Ogólnie to teraz dzień krótki a czas brak (szykuje mi się pewnie zmiana roboty od nowego roku)...

• Użytkownicy+
Opublikowano
52 minuty temu, EndriuBis napisał:

Grzesiu - a nowego telefonu to nie trzeba oblać ?

Nie trzeba, bo nie kupiłem. Zastopowałem i nie wiem co wybrać.

• Użytkownicy+
Opublikowano
4 minuty temu, Szymqw napisał:

............ (szykuje mi się pewnie zmiana roboty od nowego roku)...

O widzisz, to jak już zmienisz, daj znać - w styczniu będzie można wypić :D

A z tym rozbieraniem skutera i z brakiem czasu to uważaj. Ja 3 lub 4 sezonu temu jak rozebrałem skuter w zimie (nawet sprawnie poszło) , to złożyłem dopiero we wrześniu :( 

3 minuty temu, Saper napisał:

Nie trzeba, bo nie kupiłem. Zastopowałem i nie wiem co wybrać.

:) :)  kiedyś to była Nokia z klapką i Nokia bez klapki i nie było problemu. Nawet kolor do wyboru był każdy, pod warunkiem że czarny !jump ,a teraz Panie to ho ho ....   duży wybór = duży problem   whist   

• Użytkownicy+
Opublikowano

No, bo już byłem zdecydowany na LG Q7 ale mastergsm napisał, że tylko nie LG i stanęło.

Opublikowano

Hej chłopaki. Spodobało mi się coś takiego. Chyba w sobotę pojadę obejrzeć . Co o tym sądzicie. Na co zwrócić uwagę?

https://www.olx.pl/oferta/yamaha-majesty-400-abs-2013-oryginal-burgman-400-silver-wing-400-piaggio-x10-atlantic-CID5-IDxudHf.html

To ten sam koleś od którego kupiłem piaggio.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

Majka nie jest zła. Silnik na jednym tłoku trochę lepszy od tego w Suzuki, chociaż co niektórzy pisali że trochę ospały.  Jak sprzęt zadbany to może być warty zainteresowania, tym bardziej że na miejscu.  

Opublikowano

Jak sie nie mylę to Darecki2059 ma do sprzedania ładną zadbaną Majkę wartą kupna 

Opublikowano
Dnia 16.11.2018 o 10:12, Marek62 napisał:

Jak sie nie mylę to Darecki2059 ma do sprzedania ładną zadbaną Majkę wartą kupna 

Niestety ze względu że bardzo uwielbiam ten skuter, Majka nie jest na sprzedaż. Zostaje jako drugi motocykl w rodzinie. Pozdrawiam. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i stanął w garażu w sobotę (NC750XDJ DCT), tym razem jak widać na załączonym obrazku biały wraz z  wyposażeniem:

- uchwyt pod kufer,
- grzane manetki,
- handbary,
- orurowanie,
- 2x usb,
- centralka.

była ciekawa promocja na ten model w Hondzie i rozeszły się wszystkie dostępne egzemplarze w 2 dni.

NC750XDJ.jpg

Opublikowano

Hej.

No no . I kolor pod aure na zewnatrz .

Ladny . Teraz jeszcze bialy kask z napisem POLICE .

Super .

To kiedy oblewanie ?

PZDR  :)

Opublikowano

oblewanie może być w grudniu w Rzeszowie na spocie :)

kask kupiony pod kolor ale brakuje wspomnianego przez Ciebie napisu :D

• Użytkownicy+
Opublikowano

!OKK no ładny.  I myślisz że jak biały to tym razem strażak Sam Cię zobaczy :)  

A co to za "orurowanie" ?   bo nie wiele widać.   Masz gmole ?  

Swoją drogą to trochę Ci współczuję :(   nowy sprzęt w garażu, a za oknem panie idzie zima - żartów ni ma  :D

Opublikowano

Endriu na zdjęciu słabo widać ale kupiłem z gmolami. Miałem nie brać na zimę ale cena mnie skusiła. Teraz tylko dotankować pod korek i przykryć, niech czeka na dobrą temperaturę.

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

abe299ca1a09609c168403184fc24349.jpg

Opublikowano

Ta Honda Pawel moim zdaniem jest ladniejsza od poprzedniej zdecydowanie .

Gmole tez sa i delikatnie wygladaja . Nie sa za plytkie ?

Super !  :)

To na SPOT musze przyjechac w garniaku .

Opublikowano

Mi też się biały podoba choć Monika ma na to inny pogląd. Jej kolor to niebieski

Stawiam na widoczność teraz.
Gmole są z sw-motech.

Opublikowano
6 minut temu, gumis napisał:

Mi też się biały podoba choć Monika ma na to inny pogląd. Jej kolor to niebieski emoji16.png

Stawiam na widoczność teraz.
Gmole są z sw-motech.

Bialy SUPER !

...to kup Monice niebieski :)

Razem bedzie dobrze pod wzgledem kolorystycznym .

• Użytkownicy+
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogusz napisał:

To na SPOT musze przyjechac w garniaku .

"garniak" zostaw w domu, sam krawat albo mucha wystarczy :)  lepiej kierowce sobie zamów, bo jak nie to będzie picie jak zwykle,  po herbatce z cytrynką i do domu :( 

2 godziny temu, gumis napisał:

Endriu na zdjęciu słabo widać ale kupiłem z gmolami. Miałem nie brać na zimę ale cena mnie skusiła. Teraz tylko do tankować pod korek i przykryć, niech czeka na dobrą temperaturę.

Spoko, Honda to Honda, a jak dożyjemy to oglądniemy na żywca i pokopiemy w oponki :)  co do koloru się nie wypowiadam. jako normalny facet rozróżniam tylko kilka :D 

• Użytkownicy+
Opublikowano
6 godzin temu, EndriuBis napisał:

... jako normalny facet rozróżniam tylko kilka :D

Czyli: "Fajny, pedalski i chujowy" !w00t.

Paweł, fajnie się prezentuje, jednak mam wrażenie, że te gmole to takie "księgowe" są, oszczędne.Niemniej jednak gratuluję i niech wozi bezpiecznie, i "już nie wzywaj strażaków na miejsce".

Opublikowano
Czyli: "Fajny, pedalski i chujowy" !w00t.
Paweł, fajnie się prezentuje, jednak mam wrażenie, że te gmole to takie "księgowe" są, oszczędne.Niemniej jednak gratuluję i niech wozi bezpiecznie, i "już nie wzywaj strażaków na miejsce".

Grzesiek . Pokladalem sie ze smiechu na podlodze .
Dobre :)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Paweł. Maszyna ładna. Gratuluje zakupu.

Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

Paweł, słonko świeci, może jazda testowa?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Grześ, gdzie Ty to słonko widzisz :(  rano jak wychodziłem do pracy to na nogach ustać nie mogłem i wcale to nie był "efekt wczorajszej imprezy" :)  ślisko jak h... :angry:

• Użytkownicy+
Opublikowano

No jak to gdzie, za oknem, a bynajmniej piłem tylko kawę.