radi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jak byś zapytał o Tmaxa to byś od razu dostał odpowiedź :-) Pytanie dotyczy Aprili SRV, nie Tmaxa. Warn 20% za OT. Administracja.
smarciu Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 W lutowej Motormanii jest test SRV 850, polecam! http://motormania.com.pl/najnowszy-numer/magazyn-motormania-luty/
kitenation Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie jeździłęm (chociaż zamierzam się wybrać na jazdę testową jak zejdą śniegi) natoimast miałem przyjemnośc chwile posiedzieć na tym modelu na weekendowych targach. Generalnie fajny się wydaje, ergonomicznie super, pozycja fajna, jak się sidzi to nie odczuwa się dużych rozmiarów natomiast... masa i środek ciężkosci - to wyraźnie czuć i w moim odczuciu jako maszyna miejska zdecydownie słabo się sprawdzi. Na trasy i jako skuter podmiejski - super.
marycha Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 witam, ja też już po jeździe testowej. Wrażenia, super i jeszcze raz super. Chodzi wspaniale, ale: straszne drgania na kierownicy straszenie ciężki przód w testówce rzęził napęd szyby w zasadzie nie ma i wiatr che człowika ściągnąć z siodła nie ma gdzie schować kasku Ale są też te dobre ale: przyśpieszenie super wygodne siedzenie można wyciągnąć nogi i spokojnie śmigać generalnie jestem na tak, ma więcej plusów dodatnich niż ujemnych
Rekomendowane odpowiedzi