Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kalendarz Burgmanii 2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

W związku z pojawieniem się pewnych wątpliwości w wątku konkursowym chciałbym przypomnieć, że kiedy pierwszy raz został ogłoszony konkurs na kalendarz był wrzesień. I od tego miesiąca są wstawiane foty na kalendarz.

Czyli na kalendarzu 2015 pojawią się fotki od 01-2014 do 08-2014 i od 09-2013 do 12-2013. (Mam nadzieję, że dobrze pamiętam) ;)

Możemy dzięki temu już teraz zacząć przygotowania do powstania kalendarza na 2015 rok.

Chętni, którzy mogą zająć się tym tematem - mile widziani :clapping:

Zdjęcia, które powinny znaleźć się na kalendarzu 2015 (brakuje lutego 2014 - Gadek W.)

Nowy%2Bfolder.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Poprawione :)

Spróbuję przygotować projekt kart kalendarza, ale muszę mieć wygrane fotki w pełnej rozdzielczości. Proszę przesłać do mnie na maila: worlan(małpa)wp.pl

A tu przykład jednej z kart (moja wizja) :blush: Format A3 taki sam jak 2014. Kalendarz%2B2015.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Format A3 i do takiego formatu trzeba będzie przyciąć foty :( .

• Klubowicze
Opublikowano

Moja fotka poszła.

Nie mogę się doczekać efektu końcowego.

Dzięki Worlan za zajęcie się tematem.

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Temat chyba do zamknięcia albo do śmieci. Mamy już wykonawcę kalendarzy i niebawem powinien pojawić się nowy wątek w którym będzie wszystko napisane: co, za ile i kiedy itp.. Mogę tylko powiedzieć, że będzie to bardzo ładny kalendarz w przystępnej cenie. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...