Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2014 W związku z pojawieniem się pewnych wątpliwości w wątku konkursowym chciałbym przypomnieć, że kiedy pierwszy raz został ogłoszony konkurs na kalendarz był wrzesień. I od tego miesiąca są wstawiane foty na kalendarz. Czyli na kalendarzu 2015 pojawią się fotki od 01-2014 do 08-2014 i od 09-2013 do 12-2013. (Mam nadzieję, że dobrze pamiętam) Możemy dzięki temu już teraz zacząć przygotowania do powstania kalendarza na 2015 rok. Chętni, którzy mogą zająć się tym tematem - mile widziani Zdjęcia, które powinny znaleźć się na kalendarzu 2015 (brakuje lutego 2014 - Gadek W.)
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 Poprawione Spróbuję przygotować projekt kart kalendarza, ale muszę mieć wygrane fotki w pełnej rozdzielczości. Proszę przesłać do mnie na maila: worlan(małpa)wp.pl A tu przykład jednej z kart (moja wizja) Format A3 taki sam jak 2014.
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Października 2014 Format A3 i do takiego formatu trzeba będzie przyciąć foty .
Klubowicze DaniL Opublikowano 9 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2014 Moja fotka poszła. Nie mogę się doczekać efektu końcowego. Dzięki Worlan za zajęcie się tematem.
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Października 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Października 2014 Temat chyba do zamknięcia albo do śmieci. Mamy już wykonawcę kalendarzy i niebawem powinien pojawić się nowy wątek w którym będzie wszystko napisane: co, za ile i kiedy itp.. Mogę tylko powiedzieć, że będzie to bardzo ładny kalendarz w przystępnej cenie.
Rekomendowane odpowiedzi