Foka Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Jak w tytule. X-maxiki sa bardzo popularne wiec chcialbym skorzystac z doswiadczen ex-posiadaczy. Interesuje mnie szczegolnie 250, na ktorej sam jezdze, choc ex-posiadaczy i ex-posiadaczki 125 i 400 tez zapraszam do pisania.
Magda B. Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Ja zmieniłam na xmaxa 400. Brakowało mi trochę mocy, i ten większy xmax to daje przy właściwie tych samych gabarytach.
Sysgone Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Ja na Hondę SW-T 400, brakowało trochę mocy, nie do końca pasowała mi krzesełkowa pozycja na X-Maksie.
radi Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Dla mnie moc i wygląd . Zmiana na xmaxa 400 dało dużo więcej mocy i elastyczności . Jednak długo się zastanów i poważnie . Do mnie dotarło że jednak chciałem mieć Hondę Integra 750 . No i jutro ją odbieram :-) . Strata kasy niestety psuje mi humor , bo odebrałem w marcu nówkę Yamahę XMAX400 i ją sprzedałem z przebiegiem 3500 km . Szkoda , ale cóż jak masz być nieszczęśliwy to lepiej się poważnie się zastanowić . Oczywiście wszystko kwestią portfela . Dobrze że są raty :-)))
Rekomendowane odpowiedzi