marekcymbuch Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Witam! Zakochałem się w stylistyce tego skutera i będę go nabywał. Interesuje mnie rocznik 2004-2005. Już wiem, że trzeba sprawdzić zimny silnik, odpalić i czekać aż do uruchomienia się wentylatora bo jest jakiś czujnik temperatury przy wtrysku, którego już prawie nie idzie zdobyć i jak jest padnięty to na dzień dobry mamy problem. Na co jeszcze zwrócić uwagę. Silnik jest zdaje sie konstrukcją aprilii na podzespołach piaggio. Zamierzam zakupiony egzemplarz doprowadzić do perfekcji więc zależy mi na kupnie w miarę dobrego egzemplarza. Dzięki
Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2014 Kolego, pytaj Ronina, on zna ten model doskonale.
andrzek_yagi Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Kolega z Plocka ma takowy na sprzedaz.Był też taki na wrześniowym łódzkim weteranie.Stan tech optyczny oceniam na b.dobry.Miał kuferki boczne.
Lucjan73 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Pewnie ten skuter kolegi z Płocka masz namysli, fajna sztuka do sprzedania, błotnik odpada, czasem nie odpala, gubi prąd. Wiadomo "Włoszki" bywaja kapryśne, nie ma co sztuka godna polecenia..... Ronin słuchaj to chyba Twój bo ten Michała wymięka Zobacz sypie się odpada wszystko co może Najpierw nie odpalal Pózniej odpadł błotnik A na koniec zgasły światła Tu jest jeszcze link do ogłoszenia http://olx.pl/oferta...D5-ID6ZV0T.html Zdjęcia tak zrobione żeby ukryć nick pod tablicą rejestracyjną, ciekawe dlaczego ? Jak ktoś ma chwilkę to radzę luknąć w inne przedmioty sprzedającego, coś zostało po poprzenim sprzęcie.... http://olx.pl/oferta...html#367ac1d5d4
andrzek_yagi Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Ktoś szukał do odrestałrowania,nie mylić ze stanem salonowym.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi