Sympatycy Anton Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Cały, zdrowy i szczęśliwy dotarłem do domu. Jednak te dmuchanie w okolicach Świętoszówki było mi nie za bardzo na rękę Dziewczynki, podobnie jak u Artura, obie się cieszyły z mego powrotu. Również dziękuję za PYSZNY chlebek, musztardę, no i pozostałe "maszkety", łącznie z pysznym ciastem Ani. Co do smalcu - już wiecie - biedronkę nie zamknięto, tylko ona zdechła. Przeprosiny Joasi - przyjęte. :) EDIT. Czekam na fotki.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Dziękuje za wspaniale spędzony dzień w super towarzystwie. Byli wspaniali ludzie, dobra pogoda dużo dobrego jedzonka i tylko cola bez lodu była (kmicic). W drodze powrotnej skręciłem na Ogrodzieniec i wracałem z córką okrężną drogą do domu. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Marcin 78 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Bardzo dziękujemy za wspólnie spędzoną niedzielę w miłym towarzystwie, za fajne pogaduchy i mnóstwo śmiechu. Właścicielom wypieków należą się również podziękowania za pyszne słodkości którym ciężko było się oprzeć Ps.Szymonkowi Dawid dziękuję za towarzystwo i wspólną zabawę
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Bardzo ale to bardzo dziękujemy za super spędzony dzionek. Ludziska jesteście WSPANIALI. Dzięki Basiu za przygarniecie i nakarmienie Szymona. Gosi za truskawkowke i Migowi za wisniowke ( dziękuję Ania). Ja tam dziękuję za słodkości, były super (w moim rankingu wygrały wafelki ) No i oczywiście Robertowi za transport Ani. P.S. Przepraszam, że odjechałem z Szymonem bez pożegnania ale mecz Górnika. Kurde nie warto było 0:5 Masakra
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Jak mogłeś????? nie pożegnałeś się z nami, żonę zostawiłeś dla jakiegoś tam c....... meczu? Oj Krzysztofie ....
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Dziękuję za miłe spotkanie. W moim rankingu słodkości wygrały: murzynek, marmurek, zebra (tak ktoś nazwał) i szarlotka. Pischinger (falelki) chyba ktoś schował pod stołem.
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Przepraszam i obiecuje poprawę, tylko jeszcze nie wiem kiedy
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Dzięki za kulanko i towarzystwo wszystko dzisiaj było super: Towarzystwo, Pogoda, Wypieki, Kiełbachy tylko "Kmicic" dał ciała ale spox.... będzie co wspominać Mam tylko taką cichą nadzieję że jeszcze może uda się raz albo dwa wyjechać na niedzielny wypad. Arturo też mam nadzieje że Aura będzie łaskawa i pozwoli na jakiś "jesienny" wypad, już nie mówię że do Sandomierza..... ale gdzieś bliżej po górkach naszych lub/i Słowackich Co to jest Madakra? Krys70 chyba z rozpaczy "oparł się o klawiaturę"
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Patryk a ciasto ze śliwkami? ?? Ania nerwowa...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Przepraszam i obiecuje poprawę, tylko jeszcze nie wiem kiedy Byle nie 15.11
zenon Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Ja też w domu.Podziękować chcę Wszystkim za wspaniały dziń za rozmowy, wspólna jazdę i za te słodkości od których stoły sie uginały.
Klubowicze MarP Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Dziękujemy za miłe spotkanie. Jak zawsze było wesoło i pysznie Kasia i Marek.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2014 Tu Monia:) a ja dziękuje za masę buziaków no i kawałeczek ciasta. Szkoda, że nie było mnie z Wami. Pozdrawiam
GadekW Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 I My dziękujemy za fajny dzień, było wypaśnie. Ps. Paweł, ja tylko przepisowo jechałem Parę naszych fotek:
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Patryk a ciasto ze śliwkami? ?? Ania nerwowa... Oj jak Ania nerwowa to nie dobrze
Klubowicze AREQ Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 witam my tez już w domciu dzieki WSZYSTKIM za wspaniały niedzielny wypad , ognicho ,kielbachy i mnóstwo MASZKETÓW. nie dało sie wszystkiego sprubowac bo tela tego było że tylko pozostało popatrzeć o ile bedzie jeszcze jakiś SPONTAN dajcie znać pozdro i do zobaczenia ZAŚ
Klubowicze karton Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 sezon ogniskiem zakonczony dzięki za spotkanie isłodkości pędziłem za tobą było ciężko a żabole wtopili czekamy dalej na 1987 sory że bez porzegnania
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2014 Patryk a ciasto ze śliwkami? ?? Ania nerwowa... ????????????? a!....... ze sliwkami! też chyba schowałeś pod stołem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Października 2014 żeby nie było, że mnie nie było na OZS to byłam i ciasto i kiełbaskę i chlebek i masełko czosnkowe i sosik czosnkowy ( oj dużo tego czosnku ) jadłam ... kawę i herbatę piłam i badzo zadowolona do domu wróciłam a było tak: stoły zostały suto zastawione ledwo przyjechaliśmy to głodomory obległy ognisko upieczone kiełbaski jedni jedli schowani na uboczu inni zastanawiali sie czy ta jedna kanapka wystarczy a inni grupowo na patykach piekły sie nie tylko kiełbaski niektórzy spokojnie poczekali aż tłum przy ognisku się rozejdzie wszyscy byli radośni: chociaż byli tacy co ta radość próbowali ukryć
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 20 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2014 Ciekawe czyje te figi ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Października 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Października 2014 właściciel się po nie zgłosił i zabrał
Jaki 40 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Suuuuuuper znowu mogłem Was wszystkich zobaczyć co prawda krótko, zaaaaa krótko!!!!!!!! ale praca . Ciacho Ani WYYŚMIENITE, wafelki Moni REEWOLKA sory reszty nie spróbowałem . Oczy by chciały ale reszta mówiła nieee!!!!
Klubowicze Trebor Opublikowano 20 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2014 Dziękuję wszystkim za wspaniałą niedzielę
Ania Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Ja i Kristof również dziękujemy Wszystkim za bardzo miłe spotkanie i pogaduchy.. Ciasta, ciasteczka i oczywiście sałatki były po prostu przepyszne..nie szło się oderwać od tych smakołyków Mam nadzieję, że szybko nadarzy się okazja do tak licznego spotkania z Wami Pozdrawiamy Ania i Kristof
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2014 Zapraszam na kiełbaski :-)
Rekomendowane odpowiedzi