IgnisDriver Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Gratuluję (i zazdroszczę taaaakiej trasy).
Sysgone Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Dasz spokojnie radę, ja odwrotną trasę zrobiłem w niecałe 5:30. Melduję się cały i zadowolony Trasa pokonana w 5,5h lacznie z tankowaniami i przelotnym deszczem. Dobrze utrafiłem z czasem :-) Gratuluję zakupu!
adamndg Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 qubel... też wczoraj byłem w Warszawie (YAMACHA, ul.Połczyńska), w sprawie zakupu nowego pojazdu. Trasę Nowy Dwór Gdański - Warszawa "zrobiłem" swoim obecnym pojazdem Kymco Downtown-em. Po załatwieniu formalności u dilera, do siebie wracałem trochę okrężną drogą. W sumie wyszła z tego trasa Nowy Dwór Gdański-Warszawa-Łowicz-Kutno-Gdańsk-Nowy Dwór Gdański, około 775 km. Mój nowy pojazd dojedzie do mnie w niedzielę 28 września. Również gratuluję zakupu i bezawaryjności nabytego pojazdu.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2014 adamndg a jaki to pojazd będzie?
adamndg Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 KriSSo .... Yamaha X maX 400 ABS.
Rekomendowane odpowiedzi